Suriye'de çatışmaların sürdüğü bölgeden atıldığı değerlendirilen havan mermisi Suruç ilçesine bağlı Mürşitpınar Mahallesi'ne düştü.
Türkiye’nin olası kara harekâtını değerlendiren Ortadoğu uzmanı Prof.Dr. Udo Steinbach, Türkiye‘nin bölgeye doğrudan müdahale etmemesini stratejik olarak doğru bulduğunu söyledi.
HDP Milletvekili Altan Tan Kobani'yi bahane ederek gerçekleştirilen protestoların PKK-Hizbullah çatışmasına dönüşmesine ilişkin olayları değerlendirdi. Tan, "Her ne pahasına olursa olsun
Bazı şarkıcıların sosyal medyadan İslami değerler ve Müslümanlara yönelik hazımsızlıklarına tepkiler büyüyor.
IMF heyetinin değerlendirmesinde, Türkiye ekonomisi 2010 yılından bu yana ortalama yüzde 6'lık kayda değer bir büyüme kaydetti.
Bu kişiler, modern hayatı ve bu hayatın dayattığı yaşama şeklini merkeze koymakta ve dinî değerleri de onlarla uyumlu hale getirmeye çalışmaktalar.
Tüketici güven endeksi, eylülde bir önceki aya göre yüzde 1 arttı. Ağustosta 73,2 olan endeks, eylülde 74 değerine yükseldi.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan son değerlendirmelere göre, ülkemizin büyük bir bölümünde sağanak yağışların görülecek.
"Kur’anî İslâm’a dönmek" adına geleneğe, tarihî ve manevî değerlere karşı verilen mücadele, sekülarizme teslimiyetin başlangıcı olmuştur.
Görmez, dört gün süren Gürcistan temasları hakkında bir değerlendirmede bulundu.
ABD Dışişleri Bakanı John Kerry, Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) örgütüyle mücadele kapsamında Suudi Arabistan'da düzenlenen zirveyi ve Türkiye'nin sonuç bildirgesini imzalamamasını BB
ABD'nin IŞİD saldırılarını değerlendiren Sadr, Irak'ın işgalcilerle değil, müttefikleri ve komşularıyla işbirliği yapmak istediğini söyledi
Rusya'da görüşülen bir tasarı tutuklu ve hükümlülerin en küçük tepkisinin karşı koyma olarak değerlendirip memurlara silah kullanma yetkisi veriyor. uzmanlara göre tasarı, Müslüman m
2011'de Kaddafi'nin devrilmesinin ardından, aşiretlerin ağır silahlarla çatıştığı, darbe girişimlerinin yapıldığı ve siyasi bir otoritenin hakim olamadığı Libya'yı, Gazeteci-Yazar B
Anadolu Ajansından B. Şahin Erdeğer'in değerlendirmeleri