Tunus'ta Başbakan Habib Sid, başkentte müzeye düzenlenen silahlı baskında 17'si turist 19 kişinin öldüğünü açıkladı. Sid, iki saldırganın düzenlenen operasyonla öldürüldüğünü,
Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu (UNICEF), Batı Afrika ülkelerinde görülen Ebola vakıalarından 5 bininin çocuk olduğunu açıkladı.
55 yıl öncesine kadar Belçika, Hollanda, İspanya, Macaristan, Almanya, İsveç, İtalya, ABD'de, etrafı dikenli tellerle çevrili 'insan hayvanat bahçeleri'nin var olduğunu biliyor muydunuz?
İran yönetimi devam eden nükleer müzakerelerde, teknik meselelerle ilgili sorunların ABD ile yapılan görüşmelerde yüzde 90 oranında çözüldüğünü açıkladı.
MHP Genel Başkanı Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Ak Parti'nin PKK'dan daha tehlikeli olduğunu savundu
BM İnsan Hakları Myanmar Özel Raportörü Lee, Myanmar'ın Arakan eyaletindeki insani durumun "hala vahim" olduğunu söyledi.
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kamboçya Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Hor Namhong ile yaptığı heyetler arası görüşmelerin ardından yapılan ortak basın toplant�
YGS sorularının yüzde 20’sinin ÖSYM internet sitesinde yayınlanmasının ardından rehberlik uzmanları soruları yorumladı. Türkçe sorularından birinin iki cevaplı olduğunu ve kesinlikle
Genelkurmay, PKK'lı teröristlerin Hakkari'de Keri Tepe Üs bölgesine silahlı saldırıda bulunduğunu açıkladı.
Doktor hastadan ne bekleyebilir ki emeğinin karşılığında?! Öyle demeyin. Hep biz bekleyecek değiliz ya onlardan bir şey. Onların da beklentileri oluyor, ama gene hasta için. 14 Mart Tıp Ba
'Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, doların yükselişinin bazı olumlu yönlerinin olduğunu savunarak, 'Dolar açısından konuşuyorum. Bu o kadar da kötü değil' dedi.
Ürdün'ün eski Enformasyon Bakanı Salih Kallab, Şark el Ewsed gazetesinden yayımlanan mekalesinde, "Mesud Barzani'nin, İran'ın hedefinde olduğunu" iddia etti.
Rusya muhalefet lideri Boris Nemtsov'un kızı Janna Nemtsova babasının öldürülmesinin siyasi sorumlusunun Vladimir Putin olduğunu söyledi.
İsrail Dışişleri Bakanı Liberman’ın “Bize karşı olanların başını baltayla kesmek lazım” şeklindeki sözlerinin apaçık bir savaş ilanı olduğunu kaydeden Raid Salah, bunları seçi
Hamas Sözcüsü Ebu Zuhri, Mısır'ın Hamas kararını temyize götürmesine ilişkin, "Hükümet ortada büyük bir hata olduğunu ve düzeltilmesi gerektiğini kabul etmiştir" dedi.