ABD Başkanı Donald Trump yeni bir açıklamasıya daha gündem oldu. Trump, seçmenlere seslendiği bir sırada Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdülaziz'den nasıl para istediğini anlattı.
O nedenle bir gözümle YSK’yı diğer gözümle Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın AK Parti’nin Kızılcahamam kampında verdiği mesajları takip ediyorum.
Yerel seçime giden süreçte AK Parti tarafından İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığı'na aday gösterilen Binali Yıldırım, "İstanbul ile ilgili sonucu kabullendiğim ve o defte
Irak'ın güneyindeki Necef kentinde din adamları, Bahreyn Dışişleri Bakanı Halid bin Ahmed Al Halife'nin, Sadr Hareketi lideri Mukteda es-Sadr'a yönelik açıklamalarını protesto etti.
31 Mart İstanbul seçim sonuçlarını değerlendiren AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Yıldırım "Ben kaybedilmiş bir seçimi, kazanmak için uğraşacak bir insan değilim. Bu
CIA'in açmış olduğu Instagram hesabından paylaşılan ilk fotoğrafın içerisindeki mesajlar görenleri şok ediyor.
Terörist elebaşı Abdullah Öcalan'a destek vermek için İngiltere'nin başkenti Londra’da bulunan Uluslararası Af Örgütü binasında eylem yapan terör örgütü yandaşlarına müdahale edil
Irak Dışişleri Bakanlığı, Bahreyn Dışişleri Bakanı Halid bin Ahmed Al Halife'nin, Sadr Hareketi lideri Mukteda es-Sadr'la ilgili açıklamaları nedeniyle özür talebinde bulundu.
İnsan, beşer olarak varlık denizi'ne bırakılmış, fırlatılıp atılmış ya da gönderilmiş herhangi bir-şey'dir, herhangi bir canlı'dır. Bu deniz'de batmamak, kaybolmamak, yokolmamak iç
İran, tıbbi ekibin Şeyh Zakzaki'yi ziyaret etmesine izin verdiği için Nijerya'ya teşekkür etti
31 Mart seçimlerinden önce ve sonra siyasi partilerce yapılan sandık kurulu başkan ve üyelerine ilişkin bilgilerin verilmesine ilişkin başvurular, YSK tarafından oy birliğiyle reddedildi.
Brezilya'da bir papağan, uyuşturucu kaçakçısı olduğu iddia edilen sahiplerini polis baskını sırasında "Annecim, polis" diyerek uyardığı suçlamasıyla gözaltına alındı.
İstanbul Valiliğinden yapılan açıklamada, Güzelyurt Mahallesi Orhangazi Caddesi'nde ve bir binada çökme ve çatlaklar meydana geldiği belirtildi.
USD/ TL kuru geçen haftayı 5,81 düzeyinde bitirmişti. Bu hafta içinde bazı günlerde gün içi işlemlerde 5,98’e kadar yükseldi, şimdilerde 5,93 – 5,94 aralığında dolaşıyor. Diğer g
Yüksek Seçim Kurulu, 5 bin 515 kısıtlı seçmen hakkında daha araştırma yapılması ara kararı verdi.