İspanya'nın Kurtuba kentinde toplanan Suriyeli muhalif gruplar, uluslararası toplumdan, Esed rejiminin geçiş döneminde hiçbir rol üstlenmeyeceğinin garanti edilmesini istedi.
Halep'in Hayan beldesinde IŞİD ile İslami Cephe arasında yoğun çatışmalar yaşanıyor.
Başbakan Erdoğan, Malezya’nın başkenti Kuala Lumpur’da resmi temasları kapsamında, Başbakanlık Binası’nda, Malezyalı mevkidaşı Najip Tun Razak ile baş başa ve heyetlerarası görüşm
Suriye'nin El-Bab ve Tel Abyad bölgelerinde IŞİD ve İslami Cephe arasında şiddetli çatışmalar yaşanıyor.
AİHM, Çeçenistan'da 2000 ve 2006 yılları arasında kaybolanların yakınlarının yaptığı başvuruda Rusya'yı suçlu buldu
Özgür Suriye Ordusu ile Irak Şam İslam Devleti arasında meydana gelen çatışmalarda, bir haftada 336 kişi hayatını kaybettiği belirtildi.
Suriye'deki kimyasal stoklarının ilk bölümü Lazkiye Limanı'ndan ticari bir gemiye yüklendi, gemi uluslararası sulara doğru hareket etti.
Mısır Hürriyet ve Adalet Partisi katliamların sorumlularının cezalandırılması için Uluslararası Ceza Mahkemesi'ne suç duyurusunda bulundu.
Filistin, İsrail ile 20 yıllık doğalgaz anlaşması imzaladı.
SDP Üyesi Bayraktaroğlu'nun da aralarında bulunduğu 4'ü tutuklu 36 sanığın, 3 ile 58 yıl arasında değişen hapis cezalarına çarptırılması istemiyle hazırlanan iddianame, TMK'nın 10.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Çelik'in de arasında olduğu bazı bakanlar, yarın 4/C'liler başta olmak üzere 50 konu başlığıyla toplanacak
Mısır'ın değişik kentlerinde düzenlenen darbe karşıtı gösterilerde polis ile göstericiler arasında çatışma çıktı, 13 kişi gözaltına alındı.
Lübnan'ın başkenti Beyrut'un batısında Ayn el-Mıreyse bölgesinde bomba yüklü araç infilak etti. İlk belirlemelere göre 5 kişi öldü. Ölenler arasında eski Maliye Bakanı Muhammed Şata
Sincan Uygur Özerk Bölgesi'nde yine tansiyon yükseldi. Polis ile Uygurlar arasındaki çatışmada bir kez daha kan döküldü.
Basra körfezinin güneybatısındaki Bahreyn ve Bahrülbenât körfezleri arasınÂda kuzeye doÄŸru uzanan yarımada üzerinÂde bulunur