Perakende Yasası çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulunan Bakan Pekcan, "Yöresel ürünün marketlerde yer almasıyla ilgili belli raf oranını zorunlu kılıyoruz. Marketler genelde kend
Ukrayna, Türkiye'den getirilen 17,2 ton domatesin sağlığa zararlı madde içerdiği gerekçesiyle ülkeye girişine izin vermedi.
Sahte senet iddialarına ilişkin açıklamalarda bulunan CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş, 'Çekilme olmaz da şunu yapmaya çalışıyorlar; seçilse bile çalışt
İçişleri Bakan Yardımcısı Ersoy, 'Zeytin Dalı Harekatı ve Afrin harekatı ile bölge halkına huzur sağladık. 300 bine yakın Suriyelinin ülkelerine dönüşlerini sağladık.' dedi.
Kazakistan’da 30 yıldır görev yapan Nazarbayev'in istifa etmesi sonrası yerine göreve gelen Kasım Cömert Tokayev yemin etti.
Kredi derecelendirme kuruluşu Moody's'un yayınladığı raporda, Almanya'nın Türkiye'ye giden turistlere seyahat uyarısı yapmasının TL'yi olumsuz etkilediği belirtildi.
İslam İşbirliği Teşkilatı üyesi ülkeler, Yeni Zelanda'da iki camiye düzenlenen terör saldırısı gündemiyle İstanbul'da bir araya gelecek.
İtibarın Mart sayısında yayımlanan “Türk Milleti’nin Mefhûmu” adlı yazımızda, “Hâfızanın manevî bilimlerde incelenen pek çok türü ve işlevi vardır; ancak en genel anlamıyla
TMSF yönetimindeki 928 şirketin toplam ciroları 31.6 TL oldu. Bu şirketlerde istihdam edilen kişi sayısı da 44 bine ulaştı. Faal olmayan 323 şirketin ise tasfiye sürecine başlandı.
Türkiye'nin Astana Büyükelçisi Uyanık, Kazakistan'ın istikrarı, refahı ve kalkınması yolunda atılan adımların bundan sonra da devam edeceğini söyledi.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Amerika’nın Ortadoğu’yu karıştırarak yönetmeye çalıştığını ve bu coğrafyadaki en büyük ortağının da PKK terör örgütü olduğunu söyledi.
Avustralya Başbakanı Scott Morrison, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Çanakkale Savaşı'nın 104'üncü yıldönümü töreninde yaptığı konuşmada sarf ettiği sözlerden dolayı Tür
Diyarbakır'da marketlerden mama ve yağ çalarken güvenlik kameraları tarafından görüntülenen Şahin G. gözaltına alındı. 3 çocuk babası Şahin G.'nin eşi Cevriye G., eşinin çaldığı
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, "19.03.2019 tarihinde bazı basın yayın organlarında yer alan Akit TV adlı televizyon kanalı muhabirinin; "Türk kamuoyu Kılıçdaroğlu gibi bazı isimlerin
Sosyal medya platformu Facebook, Yeni Zelanda'da iki camiye yönelik terör saldırısı anlarının canlı yayınlandığı süre boyunca hiçbir kullanıcının şikayette bulunmadığını açıkla