Suriye sınırında IŞİD ile güvenlik güçleri arasındaki çatışma yerini sessizliğe bıraktı.
Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, internet sitesine izinsiz reklam SMS'lerini ve mailleri şikayet etme bölümü oluşturdu.
"Sırtımızı terör örgütüne dayadık" diyen HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ, Diyarbakır'da yaşanılan saldırı hakkında "Ben gerildim" dedi.
Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezi'nden yapılan açıklamada, Bilal ve Sümeyye Erdoğan'ın DAEŞ ile ilişkili olduğu yönündeki iddialar yalanlandı.
Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezi'nden yapılan açıklamada, Bilal ve Sümeyye Erdoğan'ın DAEŞ ile ilişkili olduğu yönündeki iddialar yalanlandı.
İddiaya göre, motosikletli ve kasklı iki kişi yolda yürümekte olan 43 yaşındaki Hamit Benli’ye silahla ateş açtı
Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde biri Kobani'den gelen 2 kız çocuğunu PKK'ya katılmaları için dağa götürmeye çalışan 2 kişi yakalandı.
Türkiye ile ABD, IŞİD ve Suriye konusunda atılacak bazı adımlarda anlaştı. Mutabakata göre İncirlik Üssü ABD öncülüğünde IŞİD'e karşı olduşturulan koalisyon uçaklarına açılac
Kilis'te Suriye tarafından açılan ateş sonucu bir astsubayın şehit edilmesinin ardından TSK'nin IŞİD mevzilerini vurdu. TSK tanklarının Suriye'ye ateş açtığı, bir IŞİD militanının
IŞİD'in kontrolündeki bölgeden açılan ateş sonucu şehit olan Astsubay Yalçın Nane'nin 2 aylık evli olduğu ve bölgeye geçici görevle gönderildiği ortaya çıktı.
Suriye Türkmen Hareketi Başkan Yardımcısı Tarık Sülo Cevizci, Suriye sınırında meydana gelen ve bir askerin şehit olmasına neden olan çatışmayla ilgili bilgi verdi.
Suriye tarafından askerimize yapılan saldırıdan sonra TSK 60 Bordo Bereli'den oluşan iki taburla IŞİD'in kontrolündeki Ayyaşe köyüne girdiği iddia edildi.
Türk tankları Suriye sınırına girerek DEAŞ militanlarıyla çatışmaya girdi.. Çatışmalar öğle saat 13:30'da başladı ve devam ediyor. 1 DEAŞ militanı öldürüldü.
Ceylanpınar'daki evlerinde PKK'nın saldırısıyla öldürülen iki polis için Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü'nde tören düzenlendi. Törene emniyet müdürünün sözleri damga vurdu.
İsrail’den gelen ‘İran ve IŞİD tehdidine karşı Türkiye ile anlaşmanın yolu bulunmalı’ açıklamasının ardından Türk Dışişleri, normalleşme için adımın İsrail tarafından atıl