Rusya'nın başkenti Moskova'da havalimanına acil iniş yaparken alev alan yolcu uçağında bulunan yolculardan 13'ü hayatını kaybetti.
Eski TBMM Başkanı Bülent Arınç, Ahmet Davutoğlu ve Abdullah Gül tarafından siyasi parti kurulacağı iddialarına ilişkin, “Parti kurabilirler mi, gelişmelere bakılırsa kuracaklar gibi.
ABD'de yapılan bir araştırmada, üniversite öğrencilerinin yarısına yakınının, günlük barınma ve yiyecek bulma konusunda 'güvende olmadıklarını' ortaya kondu.
Mısır'da yönetimi darbeyle ele geçiren Sisi yönetimi, Türkiye ile ilgili skandal bir açıklama yaptı. Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ise, "Türkiye, Doğu Akdeniz ve Ege'de uluslararası hu
Afyonkarahisar'ın Çay ilçesinde, Afganistan uyruklu kişiye kemerle işkence yapan, olayın öğrenilmesiyle birlikte gözaltına alınan 3 şüpheliden 2'si tutuklandı.
Aanadolu Ajanası (AA), İstanbul'da 31 Mart Yerel Seçimlerinde usulsüzlük yapıldığı iddiasıyla sandık kurulu başkan ve üyeleri hakkında başlatılan soruşturmada 43 şüphelinin FETÖ'yl
Eski HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Kürt meselesi çözülmeden Türkiye’nin ilerleyemeyeceğini söyledi.
MHP lideri Bahçeli "CHP'nin YSK'yı tehdit eden sözleri, hukuk ihlali ve demokrasi hazımsızlığıdır" dedi. Son bir haftada 3'üncü kez İstanbul seçimleri hakkında açıklama yapan Bahçeli
Hakkari'nin Derecik ilçesinde PKK'lı teröristlerin sınır ötesinden yaptığı hain saldırı sonucu şehit olan piyade sözleşmeli erler Mehmet Erdoğan, Ethem Barış ve Servet Akkuş için t�
İsrail'in Gazze'de AA binasını vurması ve sivillere yönelik saldırılarına ilişkin ABD'den destek mesajı geldi. ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Morgan Ortagus, Gazze'den yapılan rok
ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Morgan Ortagus, İsrail ordusunun Anadolu Ajansı (AA) ofisinin de bulunduğu binayı vurmasına ilişkin açıklama yapmaktan kaçındı.
Milli Savunma Bakanlığı, Hakkari sınır bölgesinde üs bölgesine teröristler tarafından yapılan saldırıda, 3 askerin şehit olduğunu, 1 askerin ise yaralandığını açıkladı.
İstanbul’da her yıl ramazan ayında yapılan kitap fuarının bu sene yapılmama kararına Türkiye Basım Yayın Meslek Birliği ve Basın Yayın Birliği ortak bir açıklama ile tepki gösterdi
ABD hükümeti, Rusya, Çin, Fransa ve İngiltere'ye İran yaptırımlarından 90 gün daha muafiyet tanıma kararı aldı. İlk yaptırımlardan muaf tutulan Türkiye, ek süre tanınan ülkeler aras
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan MÜSİAD'ın 25. Olağan Genel Kurulu ve Genel Merkez Binası açılış törenine katılarak bir konuşma yaptı.