Türkiye’nin AB Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu bu göreve getirildiği Aralık 2013’ten bu yana bu hafta ikinci kez Strasbourg’da Avrupa Konseyi’ni ziyaret ediyor.
Ukrayna’nın doğusunda tansiyon yükseliyor. Bölgedeki Rusya yanlıları bağımsızlık ilan etti. Avrupa Birliği ise gelişmelerden endişeli.
Avrupa'ya kaçmaya çalışan mültecilerin ölüm haberlerinin ardı arkası kesilmiyor. Bir grup gazeteci, göçün trajik faturasının yansıtılandan daha kabarık olduğunu ortaya koydu.
KKTC'nin ikinci Cumhurbaşkanı Talat, Rum milliyetçilerinin kendisine yaptığı saldırının Rum Yönetimi içindeki paralel yapıyı ortaya çıkardığını söyledi. Al Jazeera'ye konuşan Tala
Myanmar’ın en büyük kenti Yangon'da Budist gruplar, Müslümanlarına yaşadığı köye saldırarak evleri yağmaladı.
Mısır'ın Giza kentindeki Kahire Üniversitesi Mühendislik Fakültesi önünde art arda üç patlama meydana geldi. Biri tuğgeneral iki kişinin öldüğü, 7 kişinin de yaralandığı saldırıl
Ankara'da seçim sonuçlarına itiraz eden çok sayıda kişi gece YSK önünde toplandı. Melih Gökçek aleyhine slogan atan grup seçim tutanaklarıyla açıklanan sonuçların birbirini tutmadığ
Üsküp'te AK Parti'nin yerel seçimlerdeki zaferi için düzenlenen kutlamalara, Başbakan Erdoğan telekonferans yöntemi ile katılarak, vatandaşlara hitap etti.
Antalya'da CHP ile AK Parti'liler arasında arbede yaşandı. Bitlis’in Tatvan ve Hizan ilçelerinde, Bilecik’in Bozüyük ilçesinde ve Iğdır’da seçim sonuçlarının açıklanmasının ardınd
Rohingya Müslümanlarına yardım eden kuruluşların binası taşlanıyor. Olaylarda ölen ya da yaralanan olup olmadığı bilinmiyor.
Bağımsız aday adına bildiri dağıtan grup ile AK Partili oldukları belirtilen grup arasında çıkan kavgada iki kişi yaralandı.
Al Jazeera'ya konuşan kaynaklar, Irak Şam İslam Devleti üyelerinin Suriye'deki Süleyman Şah türbesine bomba yüklü araçla saldırı planı yaptığını ancak grup içinde planla ilgili böl�
Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, G8’in resmi olmayan bir kulüp olduğunu, kimsenin de Rusya’yı buradan kovamayacağını söyledi
Liberya’ya seyahat edip Kanada’ya döndükten sonra ağır ateşle hastaneye kaldırılan kişinin Ebola virüsü taşımasından endişe ediliyor.
Başkent Bağdat’ta, bir subay tarafından vurulan Özgür Irak Radyosu"nda görevli bir gazeteci hayatını kaybetti. Saldırıyı gerçekleştirdiğinden şüphelenilen subay aranıyor.