İçine düştükleri vahim durum nedeniyle kendilerini birden spot ışıkları altında bulan Ezidiler, bu uluslararası ilgiden aslında hoşlanmayacaklardır. Alışılmadık inançları nedeniyle
Yemen'in güneyindeki Hadramevt kentinde, 14 asker kaçırıldıktan sonra öldürüldü. Saldırıyı El Kaide’nin gerçekleştirdiğinden şüpheleniliyor.
AB her yıl Filistinlilere yaklaşık bir milyar euroluk yardım yapıyor. Avrupa, İsrail’in tahrip ettiği Gazze’nin yeniden imarına katkıda bulunacak. Bu, Avrupa’nın Gazzeliler için başlatt
Almanya'nın Kuzey Ren Vestfalya eyaletinde bulunan Herford'da radikal İslamcılar ile bir grup Yezidi arasında kavga çıktı.
Siyasi analistler Hamas'ın askeri sahayı diğer gruplara bıraktığı ifade ediyor.
Kamplarda kalmak istemeyen birçok Suriyeli, parasızlık nedeniyle sokaklarda, parklarda yaşamak zorunda kalıyor. Ancak Suriyelilerin ihtiyaçları için örgütlenen bazı kuruluşlar uyarıyor: "
Rusya'nın Avrupa ürünlerine ithalat yasağı getirildiğini açıklamasının ardından NATO Ukrayna'ya destek sözü verdi.
Almanya, Fransa ve İngiltere, Avrupa Birliği'nin Gazze'deki Refah sınır kapısının kontrolünü üstlenmesini önerdi.
Rusya ve Avrupa Birliği arasındaki restleşme sertleşiyor. Moskova, Avrupa ülkelerinin yeni ekonomik yaptırımlarına karşı Avrupa ürünlerine ithalat yasağı getirdi.
Avrupa Komisyonu başkanlığını devralmaya hazırlanan Jean-Claude Juncker, Atina'nın reform çabalarını övdü ancak tasarrufa devam edilmesi gerektiğini söyledi.
Filistin Demokratik Kurtuluş Cephesi (FDKC) Genel Sekreter Yardımcısı Kays Abdulkerim, "direniş gruplarının silahsızlandırılması" yönündeki talepleri kabul etmeyeceklerini belirtti.
Azerbaycan ile Ermeni askerleri Dağlık Karabağ sınır bölgesinde çatışıyor. Al Jazeera'ye konuşan Kafkasya uzmanı Demir'e göre yaşanan son çatışma biriken sorunlardan kaynaklı. Demir,
Lübnan Ordu Komutanı General Jean Kahveci, Arsal kasabasındaki silahlı gruplarla 24 saat ateşkes yapmayı kabul etti.
Musul'un Mahmur ilçesinde peşmerge ile IŞİD mensupları arasında çatışma çıktı, peşmerge yeni bir IŞİD saldırısına bölgedeki hendekleri genişletme çalışması başlattı.
İslam Konferansı Gençlik Forumu’nun twitter üzerinden başlattığı “İsrailli akranıma mektup” kampanyası dünya trend listesinde 4. sıraya kadar yükseldi