Hatay'ın Yayladağı ilçesindeki Tutlubahçe Mahallesi'ne Suriye tarafından ateşlenen iki top mermisi düştü. Bir camiye isabet eden top mermisi bir kişinin yaralanmasına sebep oldu.
Ankara'da seçim sonuçlarına itiraz eden çok sayıda kişi gece YSK önünde toplandı. Melih Gökçek aleyhine slogan atan grup seçim tutanaklarıyla açıklanan sonuçların birbirini tutmadığ
Mısır'da tutuklu Türk vatandaşı Reşat Öztürk, 3 yıl hapse mahkum edildi.
Nöbetçi İstanbul 11. Sulh Ceza Mahkemesi, Burak Can Karamanoğlu cinayeti faili olduğu açıklanan iki kişiyi 'kasten öldürme' suçundan tutukladı.
Suriye'de, Esed rejimine bağlı birliklerin abluka altında tutarak varil bombalarıyla vurduğu başkent Şam'ın batısındaki Dareya'da kalan 6 bin kişi zor şartlarda yaşam mücadelesi veriyor.
İsrail, yakınları hapishanelerinde tutuklu 89 Gazzeli Filistinliye görüş izni verdi. İsrail, Filistin ile arasındaki gerilimleri bahane ederek sık sık Filistinli mahkûmlara ziyaret yasağı
Ulukışla ilçesinde 20 Mart'ta bir asker ile polisin şehit olduğu, bir kamyon sürücüsünün de hayatını kaybettiği saldırının zanlıları tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Ebeveyn problemi üstlendiğinde, çocukla iletişim kurmak şu şekilde bir tutum gerektirir: "Bir sorunum var ve yardımına ihtiyacım var". Bu tutum çocuk problemi üstlendiğinde ve ebeveyn ilet
Suriye'de yönetim karşıtı protestoların başladığı Mart 2011'den bu yana, en az 215 bin kişinin tutuklandığı bildirildi.
Suriyeli Fatıma, 3 yıldır Suriye’de hapiste tutulan kocası ile IŞİD birliklerince kaçırıldığını öğrendiği oğluna kavuşacağı günün hayaliyle yaşıyor.
Gülen Hareketi'ne 25 yıl hizmet eden Prof. Dr. Ahmet Keleş paralel yapıyı canlı yayında anlatırken gözyaşlarını tutamadı.
Diyarbakır'da mahkeme, KCK ana davasında yargılanan 91 tutuklu sanığın tutukluluk halinin devamına karar verdi. Al Jazeera'ye konuşan Diyarbakır Barosu Başkanı Tahir Elçi, mahkemenin re'se
Altı askerin öldürüldüğü saldırının ardından gece olağanüstü toplanan Mısır geçici hükümeti, kararlı adımlar atılacağını belirtti. Hükümet, saldırıdan Müslüman Kardeşle
Ruanda'da Hutu ve Tutsi etnik grupları arasındaki çatışmalarda soykırımla suçlananlardan eski yüzbaşı Pascal Simbikangwa hakkında müebbet hapis cezası istendi.
Ergenekon tutuklularının tahliye edilmesi ve KCK'lıların taleplerinin reddedilmesi Güneydoğu'da tepkiye neden oldu. Diyarbakır Barosu Başkanı Tahir Elçi, Kürtlerin yaşananlara öfke duydu�