Üsküdar Belediyesi'nin sergi için hazırladığı maket Kabe'ye tavafa giden vatandaş gündem olunca Diyanet İşleri Başkanlığı uyarıda bulundu: Kâbe maketi etrafında tavaf büyük vebal.�
Kapalıçarşı’nın bir bölümünü oluşturan Sandal Bedesteni esnafı, restorasyon gerekçesiyle dükkânlarını boşaltmaları istenince direniş başlattı. Polis tarafından gözaltına alın
KPSS soruşturmasını yürüten savcılık, aranıp bulunamayan şüpheli devlet memurlarının operasyonu önceden haber alıp almadığının belirlenmesi için inceleme başlattı. Savcılık Emni
Darbe yaptığı 3 Temmuz 2013’ten bu yana beş bini aşkın insanı öldüren ve Müslüman Kardeşler’e terör estiren Sisi cuntası, darbe karşıtlarına gözdağı vermek için İhvan lideri Be
HDP’nin yüzde 10 seçim barajı sınırında bulunduğunu belirten AK Parti Sözcüsü Beşir Atalay, oy istenen kesimlere bakıldığında HDP’nin asıl rakibinin CHP olduğunu söyledi.
Makaledeki çelişkilerin doğurduğu bu sorulardan yola çıkarak yazıdakı tahrif, hata ve çarpıtmaları teker teker belirlemeyi ve gerçekte olan biteni kaynakları ile berebaber saygıdeğer T�
1970’ten beri İstanbul’a gelen herkesin en az bir kez yolunun düştüğü Harem Otogarı artık Ataşehir’de yeni modern yerinde hizmet verecek.
Yemen'e yönelik hava harekatını yürüten koalisyonun sözcüsü Tuğgeneral Asiri, 25 gündür devam eden operasyon süresince Husilerin hava savunma sistemlerinin yüzde 95 ila 98'ini etkisiz hal
Dünya Müslüman Alimler Birliği Genel Sekreteri Dr. Ali Muhyiddin el-Karadaği, Husilerin Yemen'de darbe girişiminde bulunarak büyük bir suç işlediklerini söyledi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 1915 olaylarıyla ilgili Türkiye'ye karşı hasmane kampanya izlendiğini, bundan bir şey çıkmayacağını belirtti. "Yel kayadan ne götürebilir ki, ama bu işten Ermen
Sarıyer'de hastaneye 'yüksekten düştü' diye getirdiği 1 yaşındaki kızını hastane odasının tuvaletinde boğmaya çalıştığı iddiasıyla yakalanan Özlem A. tutuklandı.
Bağdat'a giriş için kefil getirmeleri istenen Enbarlılara izin verilmemesi durumunda bebek ölümlerinin yaşanabileceği belirtildi.
Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, HDP Genel Merkezi'ne silahla ateş edilmesine ilişkin açıklama yaptı.
Rusya Devlet Başkanı Putin, ABD ile gerilen ilişkileri yumuşatacak bir açıklama yaptı, "Anlaşmazlıklarımız var ama bizi birlikte çalışmaya iten ortaklıklarımız da var" dedi.
KPSS ile atanan öğretmen 1 yıl aday öğretmen olacak. Performans değerlendirmesinde 50 puan alamayan aday öğretmen memuriyetten atılacak.