Diyarbakır'da jandarma tarafından Hazro ilçesinde düzenlenen bir operasyonda PKK’ya ait olduğu öğrenilen bomba imalathanesi ele geçirildi. Baskında çok sayıda silah, patlayıcı yapımınd
Şişli Belediyesi'ndeki çekişmelerin taraflarından İnönü ailesi, Mustafa Sarıgül'ün kendilerini ölümle tehdit ettiğini açıkladı
Suriye'nin Deyr Ezzor kentinde IŞİD üyeleri tarafından öldürüldüğü düşünülen 230 kişinin cesedinin bulunduğu bir toplu mezar ortaya çıktı.
Hüseyin Gülerce, Gülen Cemaat’i tarafından tehdit edildiğini ifade etti. Cemaat mensuplarının listesini savcılara teslim ettiği iddiasını yalanladı.
Kars'ta geçtiğimiz Nisan ayında 9 yaşındaki Mert Aydın’a tecavüz ettikten sonra boğarak öldürdüğü gerekçesiyle hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis istenen 23 yaşındaki Ayk
Diyarbakır'ın Sur ilçesinde eylem yapan gruptan 17 yaşındaki bir kişi polis tarafından vuruldu. Emniyet, ölen eylemcinin polise saldırdığı sırada vurulduğunu gösteren görüntüleri yay
Osmaniye T Tipi Kapalı Cezaevinde bulunan Hasan Tilki'ye, cezaevi savcılığı tarafından eşinin cenazesine katılmasına izin verilmeyişine ailesinin tepkisi devam ediyor. Hasan Tilki'nin ailesi
Irak'ın Salahaddin ve Diyala vilayetinde 5'i sivil, 11'i emniyet görevlisi olmak üzere 19 kişi IŞİD tarafından öldürüldü.
İçişleri Bakanı Efkan Ala, "2002'den beri önce Balyoz, Ergenekon, Sarıkız, Ayışığı bilmem bir sürü isimle bu gidişatın önünü kesmek için planlar, darbe girişimleri yaptılar.
Cemaat operasyonunda hakkında gözaltı kararı bulunan 31 kişiden 27'si gözaltına alındı. Gözaltına alınanlardan 3’ü, cumhuriyet savcısı tarafından ifadeleri alındıktan sonra serbest
MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak, "Avrupa bir taraftan Rusya'ya gıda ambargosu uygularken bir yandan da Avrupalı firmalar Türkiye üzerinden Rusya'ya gıda satmanın peşindeler" dedi.
Hülya Avşar, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na "Sarayında otursun, yan tarafına Hülya Avşar'ı da alabilir" sözleri nedeniyle 50 bin liralık tazminat davası açtı.
Gazze'de, Hamas'ın 27. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları tarafından askeri geçit töreni düzenlendi.
Irak'ın batısındaki Enbar vilayetinde, 10 IŞİD militanının güvenlik güçleri tarafından öldürüldüğü bildirildi.
İşte Hakim İslam Çiçek tarafından verilen yakalama ve göz altı kararı