Sosyal Medya

Güncel

İnönü ailesi: Sarıgül bizi ölümle tehdit etti

Şişli Belediyesi'ndeki çekişmelerin taraflarından İnönü ailesi, Mustafa Sarıgül'ün kendilerini ölümle tehdit ettiğini açıkladı



ÅžiÅŸli Belediyesi'ndeki "çekiÅŸme"nin sonlandığı yönünde basında yer alan iddialar, Ä°nönü alisenden gelen açıklamalarla yeni boyut kazandı. Ä°nönü ailesi Mustafa Sarıgül tarafından ölüm tehditleri aldıklarını açıkladı.

CHP ’li ÅžiÅŸli Belediye BaÅŸkanı Hayri Ä°nönü’nün eÅŸi Doçent Nazlı Ä°nönü, eski ÅžiÅŸli Belediye BaÅŸkanı Mustafa Sarıgül’ün kendilerini ölümle tehdit ettiÄŸini söyledi. Nazlı Ä°nönü, eÅŸine istifa etmesi içine büyük baskı yapıldığını iddia etti. Ä°nönü, “Benden çok çocuklarım için korkuyorum” dedi.

Bu konudaki tehdit tartışmaları daha önce de bizzat Hayri Ä°nönü tarafından dile getirilmiÅŸ, kendisi son açıklamasında, “Åžu an için tehdit edilmediÄŸini” belirterek, daha önce tehdit gördüÄŸünü ima etmiÅŸti. Ä°stanbul Üniversitesi Felsefe Bölümü’nde Mantık Anabilim Dalı öÄŸretim üyesi olan eÅŸi Doç. Nazlı Ä°nönü ise bu iddiaları çok açık ifadelerle dile getirdi. 

Hürriyet Gazetesi'ne konuÅŸan Nazlı Ä°nönü, yaÅŸanan sorunlar nedeniyle Mustafa Sarıgül’ü, oÄŸlunun bu ay sonunda yapılacak düÄŸününe davet etmediklerini de belirterek, “Çağırmadık çünkü bize büyük zorluklar ve kötü anlar yaÅŸattı. Üstelik oÄŸullarımı ölümle tehdit etti” diye konuÅŸtu. 

Ä°nönü ayrıca eÅŸine istifa etmesi için her taraftan büyük baskı olduÄŸunu da söyledi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.