YSK, MHP'nin Kastamonu seçim sonuçlarına yaptığı itirazı kabul ederek, iddiaların İl Seçim Kurulunca incelenmesine karar verdi.
Kars'ta 9 yaşındaki çocuğun cinsel tacize uğradıktan sonra öldürülmesi karşısında kamuoyunun tepkisini köşesinde dile getiren Hakan Albayrak idam cezası istedi...
ABD’li doktorlar, üç felç hastasını omuriliğe yerleştirilen elektrotlar sayesinde hareket ettirmeyi başardı. Üç yıl önce benzer bir tedavi başka bir hasta üzerinde de etkili olmuştu.
Türkiye’nin AB Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu bu göreve getirildiği Aralık 2013’ten bu yana bu hafta ikinci kez Strasbourg’da Avrupa Konseyi’ni ziyaret ediyor.
Libya'da MGK tarafından geçici başbakanlığa getirilen Savunma Bakanı Abdullah es-Sini'nin, bir hafta içinde yeni hükümeti kurmakla görevlendirildiği bildirildi.
Kiev, Ukrayna’nın doğusundaki Rusya yanlısı göstericilere karşı operasyon başlattı. Bölgede giderek tırmanan gerginlik nedeniyle Moskova Kiev’i, NATO da Moskova’yı uyardı.
ABD Dışişleri Bakanı John Kerry, başarısız olduğu gerekçesiyle dondurulan Ortadoğu görüşmeleri nedeniyle eleştirilerin hedefi haline geldi.
Bayrampaşa’da üretim yapan Özsoy, ‘PushClean’ adını verdiği buluşla ıslak mendile yeni boyut getirdi. Dünya devleriyle gizlilik anlaşması imzalayan şirket, Mercedes’e de üretim yaptı
Alman, Fransız ve Amerikan bilim insanları, geliştirdikleri bir bilgisayar simülasyonuyla Ay’ın gerçek yaşını hesapladı. Çalışma, Dünya'nın oluşumuna da ışık tutyor.
Nijerya'nın Zamfara eyaletindeki Yar Galadima köyüne silahlı bir grubun düzenlediği saldırıda 79 kişinin yaşamını yitirdiği bildirildi.
redi kartını kapattırmayı düşünenler dikkat! Bankalar, kartını kapattırmak isteyen müşterilerinden ceza niteliğinde “Borç Kapama Ücreti” almaya başladı.
AKP'nin YSK'daki temsilcisi Şeref Malkoç, CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile ilgili itirazlarının yarın veya öbür gün karara bağlanabileceğini söyledi.
Mısır'da Mursi ile 14 sanığın yargılandığı "İttihadiye olayları" davasında, tanıkların dinleneceği duruşmaların gizli yapılması kararlaştırıldı.
Irkçılıkla Mücadele Derneği, kazandıkları belediyelerde okul kantinlerinde Müslüman ve Musevi öğrenciler için domuz eti yerine alternatif menü uygulamasını bitireceklerini söyleyen Le
30 Mart yerel seçimleri sonrası tansiyonun yükseldiği Ceylanpınar’da sakin geçen iki günün ardından gerilim yine tırmandı. Yaklaşık 50 araç konvoyuyla ilçeye girmek isteyen BDP’lilere