Milyonlarca hacı adayı Arafat'ta hacı olmayı beklerken Kabe'nin örtüsü sabahın ilk saatlerinde değiştirildi.
Financial Times gazetesinde, ABD hava saldırılarının 'farklı cihatçı grupları ortak noktada birleştirdiğine' dair bir analize yer veriliyor.
İngiliz Economist dergisi bu haftaki sayısında, Kürtlerin yoğun yaşadığı Suriye'nin kuzeyindeki gelişmelerin Türkiye'de hükümet ve PKK arasındaki 'çözüm sürecine nasıl bir etkisi ol
BM Genel Sekreteri Ban Ki-mun, Myanmar'da Rohingya Müslümanlarının şiddete maruz kalmaya devam etmesinin endişe verici olduğunu belirterek, Myanmar Hükümeti'nin verdiği sözlerin sahada yeri
NSU terör örgütü hakkında ipuçları içeren CD’nin gizlendiği ortaya çıktı.
Türkiye ile ABD arasında, Türk çelik ihracatına büyük bir darbe vuracağı belirtilen "anti-damping" gerilimi olduğu ortaya çıktı. Şu an Ankara'da bulunan ABD Ticaret Bakanı ile bu konunu
TBMM Genel Kurulu'nda Irak ve Suriye’deki terörist örgütlerden Türkiye'ye yönelebilecek saldırıların bertaraf edilmesini öngören Başbakanlık tezkeresi görüşülüyor.
Bayramı namazı 4 Ekim Cumartesi günü Ankara'da 07.27, İstanbul'da 07.44, İzmir'de 07.49 ve Iğdır'da 06.42'de kılınacak.
Ekonomi Bakanı Zeybekci, "ABD bizimle stratejik, derinlikli, yüksek ortak oldu, NATO müttefiki oldu ama iş ekonomik ortaklığa gelince başkalarıyla oldu" dedi.
Filistin Yönetimi Başkanı'nın açıklamalarını eleştiren Burhum: "Abbas'ın UCM'ye Üyeliği İmzalamaması İşgalcileri Kurtarıyor"
Öğrenciler, Özel Yönetici Leung'un istifa etmemesi istiyor.
Suriye'de IŞİD ile bazı Kürt gruplar arasındaki çatışmalar sürüyor.
Türkiye'ye sığınan Suriyeli Kürtlere, Suruç'ta sağlık hizmeti verilmesinin yanı sıra, sınıra sıfır noktasında da mobil ambulanslarla kesintisiz sağlık hizmeti sunulduğu belirtildi.
Danimarka Meclisi, tartışmalar sebebiyle IŞİD'le mücadele için F-16 uç.ağı göndermeyi oylayamadı
AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, "Tezkere görüşmeleri TBMM Genel Kurulu'nda büyük ihtimalle açık yapılacak" dedi.