Kazada ölümü sonrası 1 milyon 100 bin TL'si olduğu ortaya çıkan 'Poşetli Dede' lakaplı dilenciyi tanıyanlar hakkındaki gerçekleri anlattı. Poşetli Dede'yi tanıyan esnaf, "Paraları alı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM'nin açılış töreninde ilk kez Cumhurbaşkanı sıfatıyla konuşma yaparken CHP'li üç vekil tarafından protesto edildi. AK Parti Milletvekili Bülent Turan, CHP M
Abdest, namaz ve duaların yardımıyla yapılan madde bağımlılığı tedavisi olumlu sonuçlar veriyor.
Türkiye Barolar Birliği, Ortaöğretimde başörtüsünün serbest bırakılmasıyla ilgili yürütmenin durdurulması için iptal davası açtı.
İngiltere Başbakanı Cameron, "Suriye'ye ve Irak'a IŞİD için savaşmaya giden İngiliz vatandaşları, Birleşik Krallık'ın düşmanlarıdır" dedi.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız, Türkiye ile Rusya Federasyonu arasındaki gaz ticaretinde önemli bir noktaya gelindiğini belirterek, doğalgaz alımını 30 milyar metreküplere taşın
Meteoroloji Genel Müdürü GüneÅŸ, Kurban Bayramı'nda hava sıcaklığının yurt genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceÄŸini belirtti.
Yıllık 16 milyar metreküp olan kapasite, 19 milyar metreküpe çıkarılıyor.
Avusturya'da yaşayan Müslümanlara yönelik saldırıların artması, akademisyen, sivil toplum örgütü, yazar, milletvekilli ve gazeteciler tarafından tepkiyle karşılandı.
Irak Bölgesel Kürt Yönetimi Başbakanı Neçirvan Barzani, Türkiye'den petrol istedi.
IŞİD’in Suriye’deki Türkiye toprağına saldıracağı haberlerinin medyada yer almasının ardından güvenlik önlemleri artırıldı.
Ruhani, Rusya’nın Avrupa’ya gaz ihracını kesmesi halinde şu anki şartlarda İran’ın Rusya’nın alternatifi olmayacağını duyurdu.
Şehit polislerin aileleri onuruna düzenlenen törende konuşan Ez-Zehhar: "Topraklarımızı Nasıl İşgalden Kurtaracağımızı Çok İyi Öğrendik"
Rusya'da cuma namazı sonrası polis tarafından gözaltına alınan bir arkadaşlarını, polis aracını kuşatarak kurtaran cami cemaatinden 30 kişi gözaltına alındı
Çankırı Hakimi ve eski Yargıtay Cumhuriyet Savcısı Ömer Faruk Eminağaoğlu,ortaöğretim ve beşinci sınıfta başörtüsü serbestisini getiren düzenlemenin iptali için dava açtı.