İnsani yardım çalışmaları için Suriye’de bulunan Yusuf Akkuş, 3 yıl önce yaralanarak beyin travması geçirdikten sonra 1 Nisan 2019 günü tutuklanarak Malatya Cezaevine gönderildi.
Cezayir'de Cumhurbaşkanı Buteflika'yı istifaya iten ordunun, yedi haftadır sokağa inen ve bu hafta özellikle rejimin eski unsurlardan temizlenmesi mesajını gönderen gösteriler karşısındak
Musul’da 21 Mart 2019 tarihinde batan feribot, Musul’un içerisinde bulunduğu durumu gözler önüne sermiştir. Iraklı yöneticiler, Musul’daki tehlikeli durum ile karşı karşıya kalmışt
Cumhuriyet Halk Partisi Sözcüsü Faik Öztrak, İstanbul ve Ankara'daki oy sayım sürecine ilişkin son durumu aktarıyor. Öztrak Ankara ve İstanbul'daki itirazlara ilişkin "İtirazlar da YSK'n�
MSB: "Irak kuzeyi Kandil bölgesine düzenlenen hava harekatı neticesinde, PKK bölücü terör örgütü tarafından silah mevzii, barınak, sığınak ve mühimmat deposu olarak kullanılan hedefle
1982’de ilk sayısı çıkan Lale Mecmuası, ilk sayısında okuyucularına Mehmed Akif’in Asr Suresinin tefsirini, bir ek olarak vermiş. Biz de Akif’in bu kıymetli tefsirini alıntılıyoruz.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 19-21 Nisan tarihleri arasında seçimi kazanan belediye başkanlarıyla buluşacak. Bahçeli, ilk olarak en yüksek oyu aldığı Bayburt'a gidecek.
ABD’nin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı, Türkiye'ye yaramayacak bir karar almaya zorlayarak durumu körüklediğini belirten Rus askeri uzman Drozdenko, Türk liderinin bir şeye zorlan
ABD merkezli Wall Street Journal (WSJ) gazetesi, Donald Trump hükümetinin İran'daki Devrim Muhafızları Ordusu'nu 'yabancı terör örgütü' olarak tanımlayacağını bildirdi.
Atatürk Havalimanı’ndan İstanbul Havalimanı’na "Büyük Göç" olarak adlandırılan tarihi taşınma işleminden dolayı Sabiha Gökçen Havalimanı’nda yoğunluk meydana geldi.
Hakan Albayrak- Karar
İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) ve Arap Birliği Libya'daki tarafları silahlı çatışma konusunda uyararak, siyasi çözüme bağlı kalınması çağrısında bulundu.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz basın toplantısı düzenledi. Yavuz, İstanbul'da bugün itibariyle AK Parti adına yazılan oy sayısının 13 bin 969'a ulaştığını, AK Parti ile CHP
Beyaz Saray'daki görevini bıraktıktan sonra ikinci defa Başbakan Merkel'le bir araya gelen ABD eski Başkanı Obama’nın ilk durağı Köln kenti oldu. Köln’de düzenlenen ‘Dünya Liderler
ABD, İngiltere ve Fransa, Suriye'de kimyasal silah kullanımına karşı Esed rejimini uyararak, bir daha bu tür bir saldırının yaşanması durumunda gereken cevabın verileceğini bildirdi.