MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 19-21 Nisan tarihleri arasında seçimi kazanan belediye başkanlarıyla buluşacak. Bahçeli, ilk olarak en yüksek oyu aldığı Bayburt'a gidecek.
ABD’nin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı, Türkiye'ye yaramayacak bir karar almaya zorlayarak durumu körüklediğini belirten Rus askeri uzman Drozdenko, Türk liderinin bir şeye zorlan
ABD merkezli Wall Street Journal (WSJ) gazetesi, Donald Trump hükümetinin İran'daki Devrim Muhafızları Ordusu'nu 'yabancı terör örgütü' olarak tanımlayacağını bildirdi.
Atatürk Havalimanı’ndan İstanbul Havalimanı’na "Büyük Göç" olarak adlandırılan tarihi taşınma işleminden dolayı Sabiha Gökçen Havalimanı’nda yoğunluk meydana geldi.
Hakan Albayrak- Karar
İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) ve Arap Birliği Libya'daki tarafları silahlı çatışma konusunda uyararak, siyasi çözüme bağlı kalınması çağrısında bulundu.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz basın toplantısı düzenledi. Yavuz, İstanbul'da bugün itibariyle AK Parti adına yazılan oy sayısının 13 bin 969'a ulaştığını, AK Parti ile CHP
Beyaz Saray'daki görevini bıraktıktan sonra ikinci defa Başbakan Merkel'le bir araya gelen ABD eski Başkanı Obama’nın ilk durağı Köln kenti oldu. Köln’de düzenlenen ‘Dünya Liderler
ABD, İngiltere ve Fransa, Suriye'de kimyasal silah kullanımına karşı Esed rejimini uyararak, bir daha bu tür bir saldırının yaşanması durumunda gereken cevabın verileceğini bildirdi.
BM, Myanmar ordusunun Arakan eyaletinde Müslümanlara yönelik saldırılarını kınayarak, kendi halkına yönelik saldırıların savaş suçu olabileceği uyarısında bulundu.
Irak kuzeyi Gara bölgesine düzenlenen hava harekâtı neticesinde, PKK tarafından silah mevzii, barınak, sığınak ve mühimmat deposu olarak kullanılan hedefler imha edildi.
Atatürk Havalimanı'ndan İstanbul Havalimanı'na "Büyük Göç" olarak adlandırılan tarihi taşınma işlemi gece saatlerine başladı.
Filipinler Devlet Başkanı Rodrigo Duterte, Çin'in, Filipinliler'in Pag-asa olarak adlandırdığı Thitu Adası'ndan uzak durmaması halinde bölgede askerlerine 'intihar görevi' vereceği uyarıs
Mansur Yavaş, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin 1 Nisan'dan sonraki işleyişi hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
AK Parti'nin itirazlarıyla sayımlar sürerken, aradaki farkın ne olduğu merak konusu oldu.