Trazbon’un Çaykara ilçesindeki inşaat şantiyesinde çığ altında kalan işçileri arama çalışmaları zor şartlarda sürdürülüyor. Havanın kararmasıyla çalışmalara ara verilirken ç�
Yemen Cumhurbaşkanı Hadi, ülkesinin bölünme tehlikesiyle karşı karşıya olduğunu söyledi
Irak'ta, İran ordusuna mensup bir komutanın, IŞİD'le çatışmada öldürüldüğü belirtildi.
Jean Paul Sartre: “Çok uzun olamayan bir zaman önce yeryüzünde iki milyar insan vardı, bunların beş yüz milyonu insandı, bir milyar beş yüz bini de yerliydi. Sözü birinciler söylüyor,
PKK'nın geçen ay katliam girişiminde bulunduğu Cizre yine karıştı. Terör örgütü üyeleri, HÜDA PAR'lıların ev ve iş yerlerine saldırdı.
Mısır'da, aralarında Müslüman Kardeşler Teşkilatı (İhvan) Rehberlik Konseyi Başkanı Bedii'nin de bulunduğu 50 İhvan mensubunun yargılanmasına devam edildi.
Beyaz Saray önünde toplanan insan hakları savunucuları, Guantanamo’daki kampın açılmasının 13’üncü yıl dönümünde protesto gösterisi düzenledi.
Kırklareli'de bir kişi, sesini beğenmediği müezzinin yerine yenisinin atanması için TBMM Dilekçe Komisyonu'na başvurdu. Komisyon, "Herhangi bir işlem yapılamaz" diye cevap verdi.
Mısır'da darbeyle görevinden uzaklaştırılan eski cumhurbaşkanı Muhammed Mursi'nin dışişlerinden sorumlu yardımcısı Halid Kazzaz sağlık nedenlerinden dolayı tahliye edildi.
Gazze halkının büyük bir kısmı soğuk kış günlerini yıkıntıların ve barakaların içinde geçiriyor.
2013 yılının Haziran ayında kapılarını açan Başbakanlık Osmanlı Arşivi, yaklaşık 95 milyon belgeyi muhafaza ediyor ve her ülkeden araştırmacılara açık...
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Paris'te teröre karşı düzenlenen yürüyüş sonrası Türkiye'nin Paris Büyükelçiliği'nde konuştu.
Dormagen'de inşaat halindeki Süleymaniye Camisi'nin duvarlarına ikinci kez İslam karşıtı yazılar yazıldı, gamalı haç çizildi.
Çoğunluğu ülkenin kuzey bölgesindeki kentlerde olmak üzere 17 sığınmacı çocuk hayatını kaybetti
Van'da 2 ay önce ortadan kaybolan İmam Hatip Lisesi'nde okuyan 3 kız öğrencinin PKK'ya katıldıkları ortaya çıktı