Suriye'nin El-Bab ve Tel Abyad bölgelerinde IŞİD ve İslami Cephe arasında şiddetli çatışmalar yaşanıyor.
Sağlık Bakanlığı, ruhsatlı antiviral ilaçların eczanelerde satıldığını ve teminde herhangi bir sıkıntının yaşanmadığını açıkladı.
Morgan Stanley, Türkiye için yıl sonu dolar kur tahmininin 2,22, 2015 yılı için ise 2,15 olduğunu açıkladı.
İstanbul'da, 2013'te raylı sistemleri 400 milyonun üzerinde kişi kullanırken, yolcu taşıma alanında rekor kırıldı.
Başbakan Yardımcısı Arınç, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda görüşülen kanun tasarısının cemaat yurtlarına operasyonla yakından uzaktan ilişkisi olmadığını söyledi.
Sudan'da Devrimci Cephe Birliği'nin, Delami'ye düzenlediği saldırıda çok sayıda çocuk ve kadın hayatı kaybetti.
Başbakan Erdoğan, resmi ziyarette bulunduğu Singapur'da, Başbakan Lee Hsien Long tarafından askeri törenle karşılandı.
İngiltere tarafından BMGK'ya sunulan ve varil bombaları nedeniyle Esed rejiminin kınanmasını içeren basın bildirisi Rusya'nın itirazı nedeniyle bloke edildi.
• Nüfusun %38’inin eğitimi yoktur. Nüfusun sadece %11’i bir diploma sahibidir.
Yapılan bir araştırmaya göre dünyada yaklaşık bir milyar kişi sigara içiyor.
Yurt dışındaki Mısırlılar, anayasa referandumu için konsolosluk ve büyükelçiliklerde oy kullanmaya başladı.
Mısır'daki darbeyi ret hareketi Mursi'nin selametinin darbecilerin sorumluluğunda olduğunu bildirdi.
Bosna Hersek'in Tesliç ve Graçanitsa şehirlerinde, savaş döneminden kalma mayınların patlaması nedeniyle 2 kişi hayatını kaybetti.
Diyanet İşleri Başkanlığı, "Başkanlık olarak personelimizin fişlenmesini gayri ahlaki bulduğumuzu, bu yöndeki tercihlerin kurumumuzda hiçbir şekilde himaye görmediğini kamuoyuyla payla�
Bangladeş’teki şiddet eylemlerini kınayan AB Komisyonu, ülkedeki siyasi partilere diyalog çağrısında bulundu.