Cumhurbaşkanı Gül, "Tam Gün Yasası" olarak bilinen Sağlık Bakanlığı ve Bağlı Kuruluşlarının Teşkilat ve Görevleri Hakkında KHK ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Ka
Emlak Konut GYO Genel Müdürü Kurum, Zeytinburnu Kazlıçeşme'deki arsaya 4,2 milyar liralık teklif geldiğini belirtti.
Mısırdaki referandum sürecinde seçim propagandası kurallarına aykırı hareket edildiği iddia edildi.
Ankara İnanç Özgürlüğü Platformunun çağrısıyla bir araya gelen sivil toplum kuruluşları İHH'ya destek verdi.
Türkiye'ye yapılacak petrol sevkıyatındaki pürüzleri gidermek için Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Başbakanı Barzani başkanlığındaki heyet Bağdat'a gidecek.
Genelkurmay Başkanlığı, Suriye'ye ait iki helikopter ve bir uçağın, iki F-16'nın sınıra yönlendirilmesiyle uzaklaştığını bildirildi.
İspanya'nın Kurtuba kentinde toplanan Suriyeli muhalif gruplar, uluslararası toplumdan, Esed rejiminin geçiş döneminde hiçbir rol üstlenmeyeceğinin garanti edilmesini istedi.
Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Adıyaman'a lojistik depo kuruyor.
Morgan Stanley, Türkiye için yıl sonu dolar kur tahmininin 2,22, 2015 yılı için ise 2,15 olduğunu açıkladı.
Suriyeli muhaliflerden yaklaşık 130 kişilik grup, İspanya'nın Kurtuba kentinde iki gün sürecek toplantılarına başladı.
Diyanet İşleri Başkanlığı, "Başkanlık olarak personelimizin fişlenmesini gayri ahlaki bulduğumuzu, bu yöndeki tercihlerin kurumumuzda hiçbir şekilde himaye görmediğini kamuoyuyla payla�
Irak Şam İslam Devleti örgütü 2006 senesinde El Kaide'nin bir kolu olarak ABD'ye karşı savaşmak üzere kuruldu.
Türkiye İstatistik Kurumu, 2013 yılı Kasım ayı sanayi üretim endeksi sonuçlarını açıkladı.
TBMM Adalet Komisyonu, Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu'nun (HSYK) yapısında değişiklik yapan kanun teklifini, 10 Ocak Cuma günü görüşecek.
Antartika'da mahsur kalan Çin'in "Buz Ejderhası" ve Rus araştırma gemisi sıkıştığı bölgeden kurtuldu.