MHP İstanbul Milletvekili ve Balyoz hükümlüsü Engin Alan, “Mesele Kobani değil. Kobani düşerse, ‘büyük Kürdistan’ hayali biter” dedi.
Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu’nun (BDDK) kredi kartıyla altın alımına 4 taksit yapılabilme imkanı veren kararı kuyum sektörü tarafından sevinçle karşıladı.
IŞİD’in Kobani saldırısını bahane ederek Türkiye’yi savaş alanına çeviren PKK’lıların, Avrupa ülkelerinde Siyonist İsrail vatandaşlarıyla birlikte eylem yaptıkları ortaya çıktı
Genelkurmay Başkanlığı'ndan Jandarma ve Sahil Güvenlik'in İçişleri Bakanlığı'na bağlamasına ilişkin açıklama geldi.
Ukrayna Milli Güvenlik ve Savunma Kurulu, Rusya yanlısı ayrılıkçıların, ülkenin doğusunda askeri birliklere karşı misket bombasını kullandığına ilişkin ellerinde kanıtlar bulunduğu
Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Parlamentosu, Kobani'ye Peşmerge gönderilmesine ilişkin kararı oybirliğiyle onayladı.
Total'in CEO'sunun hayatını kaybettiği Moskova'daki kazayla ilgili çok farklı komplo teorileri ortaya atılırken, Rusya devlet başkanı, kazanın soruşturulması için özel bir ekip kurdu
KDP, Türkiye üzerinden Kobani'ye geçecek peşmerge güçlerinin ağır silahlarla donatılacağını, PYD ve diğer grupların bugün Duhok'ta toplanarak birlik üzerinde anlaşmaya varabileceğini
İdris Bal yaptığı açıklamada yeni bir parti kuracaklarını ifade etti. Ancak Bal'ın açıklamasında ilginç bir detay ortaya çıktı.
Twitter'da bir 'din düşmanı' kullanıcı Kur'an-ı Kerim'e ayak basma fotoğrafını paylaştı. Savcılık hareketi geçti. Erdoğan davaya dahil oldu!
"YPG terör örgütü değil, vatanını kurtarmak için örgütlenmiş bir oluşum" Kemal Kılıçdaroğlu bu sözleri söylemiş olabilir mi?
Kobani'deki savunma birlikleri bütün Kürt gruplardan oluşacak. Özerklikte emrivakiye izin verilmeyecek.
Genelkurmay Başkanlığı, Yandex hakkında yasak bölgeleri yayınlaması nedeniyle suç duyurusunda bulundu.
Kobani'de Kürtler'in yaşadığı bölgenin işgale uğramasına hükümetin sessiz kaldığı bahane edilerek olaylar çıkarılmıştı. Hükümetten HDP'ye, TSK'nın Kobani'ye girmesi dahil birço
Terör örgütü IŞİD ile bazı Kürt gruplar arasında Halep'e bağlı Kobani'deki (Ayn el Arap) çatışmalar, kentin doğu ve kuzeydoğu kısmında şiddetlendi.