Lübnan'ın Baalbek ilçesinde dün kaçırılan Suudi Arabistan vatandaşını arama çalışmaları sırasında çatışma çıktı, çatışmada 3 kişi yaralandı.
Mardin'de bulunan Süryani kilise, manastır ve mezarlıklarına 'Diyanet İşleri Başkanlığına devredilmesi yoluyla” el koyulduğu haberleri yalanlandı.
15 Temmuz darbe girişimi gecesi, Vodafone Park'a helikopterle asker taşıyan sanık eski pilot üsteğmen Kerime Yıldırım da bir çok FETÖ sanığı gibi darbe gecesi yaşanan hareketlilikten 't
Rusya Devlet Başkanı Putin ve ABD Başkanı Trump, Vietnam'ın Danang kentinde düzenlenen APEC zirvesinde bir araya geldi. İki lider Suriye için ortak açıklama kararı aldı.
Çocuk yaştaki kullanıcılarını intihara sürüklediği belirtilen fakat bu konuda halen geniş kapsamlı bri araştırma yapılmayan bilgisayar oyunlarının son kurbanları 17 yaşındaki İbrah
Tesla’nın sahibi Elon Musk, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile görüşmesinin ardından Ankara’nın tarihi Şengül Hamamı’na giderek kese attırdı. O anları anlatan 41 yıllık keseci Ali G�
Başbakan Hariri’nin istifaya zorlandığı ve İsrail’in saldırı hazırlığı yaptığı Lübnan’a gerilim iyice tırmanıyor. Tahran destekli Hizbullah’ın muhtemel savaş için Suriye ve Ira
Lübnan'da bir Suudi Arabistan vatandaşının kimliği belirsiz kişilerce kaçırıldığı belirtildi.
İstanbul'da Bostancı sahil yolunda iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 2 kişi hayatını kaybetti.
Darbe girişiminin ardından yeniden gündeme gelen ‘ehliyet-liyakat’ hükümetin 2018 yılı programına da girdi. Buna göre, emekli olan veya görevinden ayrılan liyakat sahibi kişilerin kamuda
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Yunanistan Dışişleri Bakanı Kocias ve Kenya Dışişleri Bakanı Muhammed ile telefon görüşmesi yaptı.
BM Genel Sekreteri Guterres, Lübnan'da yaşanan gelişmelerden endişe duyduğunu belirterek, bölgede yeni bir krizin çıkmasının yıkıcı sonuçlara neden olacağı uyarısında bulundu.
Başbakan Binali Yıldırım, ABD gezisinde basın mensuplarına bir açıklama yaptı. Yıldırım açıklamasında, 'Pence ile çok verimli bir görüşme gerçekleştirdik. ABD ile ilişkimizi daha
Kilis'te FETÖ davasında tutuksuz yargılanmasına karar verilen mali müşavir İ.B. örgütün kendilerine 2014 yerel seçimlerinde 'HDP'ye oy verin' talimatı verdiğini belirtti.
Irak Petrol Bakanı Laibi, Bağdat ve Tahran'ın günde 30-60 bin varil Kerkük petrolünün İran'a sevkiyatını öngören bir prensip anlaşması imzaladığını açıkladı.