İstanbul Beylikdüzü'ndeki, 36. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı'nda hafta sonu yoğunluğu yaşanıyor.
Irak Hava Kuvvetleri’ne ait bir helikopterin, eğitim uçuşu sırasında düşmesi sonucu içindeki 7 kişinin öldüğü bildirildi.
Başbakan Binali Yıldırım, CNN televizyonunda yayınlanan bir programa katıldı. Yıldırım FETÖ konusunda 'inandırıcı kanıt yok' diyen gazeteciye ABD örneği ile yanıt verdi: ABD, 11 Eyl�
Suudi Arabistan’da Prens Mansur bin Mukrin ve üst düzey 8 bürokratın hayatını kaybettiği şüpheli helikopter kazasının suikast olabileceği iddia edildi. New Khaleej sitesinin haberine gör
Hollanda'nın Eindhoven kentinde, 'GLOW' Işık Sanat Festivali kapsamında Fatih Camisi'nde ışık gösterisi gerçekleştirildi.
Genelkurmay'ın işgaline ilişkin açılan dava dosyasına giren fotoğraflarda, darbecilerin endişeli halleri dikkat çekiyor.
Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, yeni projeyle Gebze- Halkalı arasının 114 dakika süreceğini açıkladı.
FETÖ'nün Gürcistan ve 'entelektüel yapılanmaları'na yönelik yürütülen soruşturmada tiyatrocu Ömer Pekin hakkında karar verildi.
Ağrı Doğubayazıt’ta yapılan operasyonda terör örgütü PKK’nın taktik bombalı ‘drone’u ele geçirildi. Suriye’deki Fırat Kalkanı harekatında DEAŞ ta askerlerimize karşı bu silahı
Türkiye'nin Washington Büyükelçiliği, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen'in hukuk dışı yollarla ABD dışına çıkarılmak istendiği yönündeki iddialara ilişk
Suudi Arabistan'da yolsuzluk soruşturması kapsamında gözaltına alınan Prens Velid bin Talal ile Bakan Mutaib bin Abdullah'ın gözaltında tutuldukları Ritz Carlton'da çekilmiş fotoğrafları
Barselona'da binlerce kişi tutuklu Katalan siyasetçilerin serbest bırakılması talebiyle gösteri düzenledi.
Yerli otomobilin Kütahya’da üretilmesi için imza kampanyası başlatıldı. Kampanyaya 3 saatte yaklaşık 4 bin kişi imza attı.
Naim Süleymanoğlu, beyindeki kanama ve buna bağlı artan ödem nedeniyle acil olarak ameliyata alındı. Yaklaşık 1 saat 30 dakika süren operasyonun tamamlandığı ve Süleymanoğlu'nun ameliya
Filistin Parlamentosu Başkan Yardımcısı Bahr, 'Direniş seçeneği, toprağımızı özgürleştirme ve hakkımızı geri almanın en kestirme yoludur' dedi.