Yabancı yatırımcı 1.5 milyar dolar bozup TL'ye geçince dolar TL karşısında 2 günde yüzde 2 eridi.
Amerikalılar genelde hayata karşı olumlu yaklaşımlarıyla bilinirler fakat Kasım ayındaki başkanlık seçimleri yaklaştıkça anketler Amerikalıların giderek daha öfkeli bireyler olduklar�
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya'nın 'Türkiye Suriye'de askeri operasyonlara hazırlanıyor' iddiası için "gülerek karşılıyorum" dedi.
Uğur Dündar, Başbakan Davutoğlu ile Hulusi Akar'ın Kral Selman'la aynı fotoğraf karesine girmesinden rahatsız oldu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Güney Amerika’ya giderken yakıt ikmali için uğradığı Batı Afrika ülkesi Senegal'e Türkiye'ye dönerken de uğradı.
Can Dündar ve Erdem Gül hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılmaları istemiyle hazırlanan iddianame kabul edildi.
Balkanlardan gelen soğuk ve yağışlı havanın etkisine giren Edirne, kar yağışıyla beyaza büründü.
Şırnak Emniyet Müdürlüğü’ne PKK’lılarca uzun namlulu silahlarla düzenlenen saldırıya güvenlik güçlerince karşılık verilmesi üzerine çıkan çatışmada 4 PKK’lı öldürüldü.
Hakkari Valiliği, mağara ve sığınaklara düzenlenen operasyonlarda 12 PKK'lı teröristin ölü ele geçirildiğini açıkladı.
Angela Merkel'in Pazartesi Ankara'ya geleceği aktarıldı. Merkel'in ziyaretinde Avrupa Birliği ile ilişkiler ve sığınmacı krizi görüşülecek.
Mısır'da Müslüman Kardeşler Hareketi'nin (İhvan) kurucusu olan Hasan El-Benna'nın oğlu Ahmed Seyf El-İslam El-Benna'nın hayatını kaybettiği bildirildi.
BM Ekvador'un Londra Büyükelçiliği'nde yaşayan WikiLeaks kurucusu Julian Assange'ın başvurusunu inceleyerek Assange'ı haklı buldu.
Sosyolog Fatma Barbarosoğlu’na göre, Türkiye çok yoğun bir değişimden geçiyor. Barbarosoğlu “Türkiye’de artık ahlaki değerler bakımından liberallerle muhafazakârlar arasında fark yo
Başbakan Ahmet Davutoğlu Londra dönüşünde uçakta gündeme dair çok önemli açıklamalarda bulunarak, gazetecilerin sorularını yanıtladı.
ABD araştırma şirketi RAND Corp'un yayınladığı rapora göre Moskova 36 saat içinde Estonya'nın başkenti Tallinn'i işgal edecek güce sahipken NATO'nun askeri gücü ise bu işgal karşısı