Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, bazı dostlarının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a "İnsanlar eski reisi istiyor" dediğini aktardı. Selvi, Erdoğan'ın bu kişileri olgunlukla dinlediğ
İsrail Başbakanı Netanyahu, işgal altındaki Golan Tepeleri'nde 'Ramat Trump' isimli Yahudi yerleşim biriminin temelini attı.
Arjantin Devlet Başkanı Macri, Arjantin'de sabah saatlerinde başlayıp ülkenin çoğunu etkisi altına alan ve kısmi olarak giderilen elektrik kesintisinin neden kaynaklandığını henüz belirl
Libya'da Ulusal Mutabakat Hükümeti (UMH) Başkanlık Konseyi Başkanı es-Serrac, ülkede yaşanan kriz için bir çözüm planı sundu.
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İdlib'de rejim güçlerinin saldırılarının kabul edilemez olduğunu vurgulayarak "Herkes haddini bilecek" dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İhracatın Şampiyonları Ödül Töreni ve Türkiye İhracatçılar Meclisi Olağan Genel Kurulunda konuştu. Erdoğan, "Biz hiçbir Suriyeliye maaş bağlamadık. Biz sade
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İstanbul'da düzenlenen Hemşehri Dernekleri toplantısında yaptığı konuşmada "Cumhur İttifakı'na gölge düşürme çabalar�
Rusya Devlet Başkanı Putin, Moskova-Tahran-Ankara işbirliğinin Suriye’de gerçek verimlilik sağladığını ve anayasa komitesinin kurulması ve faaliyete geçirilmesi dahil diyalog sürecinin
ABD Başkanı Trump, 'Londra’nın bir an önce yeni bir belediye başkanına ihtiyacı var. Han, tam bir felaket ve daha da kötüye gidiyor.' diye konuştu.
New York Times gazetesi, ABD'nin Rusya'ya karşı siber saldırı hazırlığında olduğunu iddia etmişti. ABD Başkanı Donald Trump ise bu iddiaları sert bir dille eleştirdi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD ile krize neden olan S-400’lerden asla taviz verilmeyeceğini dile getirdi.
Yazar, şair ve Yüce Diriliş Partisi Genel Başkanı Sezai Karakoç, İstanbul İl Merkezinde yapılan bayramlaşma toplantısında bir konuşma yaptı. İşte bu konuşmanın tam metni:
ABD Başkanı Donald Trump, 2020 başkanlık seçimlerini kazanamaması durumunda ülke ekonomisinin “daha önce görülmemiş çöküş” yaşayacağını belirtti.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Ekrem İmamoğlu diyor ki 'Metroyu ben yapacağım, tamamlayacağım.' Sen Beylikdüzü'nde başladığın camiyi bitir de ondan sonra onları yap" dedi.
Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Adil Cubeyr, "ABD bize bölgedeki çıkarlarını korumak için silah vermek zorunda" dedi. Cemal Kaşıkçı'nın cesedinin nerede olduğu sorusu üzerine Adil Cu