İngiltere hükümetinin hazırladığı tasarı, anaokulu ve ilkokul öğrencilerinin terör eğilimi olup olmadığının yakın takip altına alınmasını öngörüyor. Öğrencilerin aşırı uç
Suriyeli bir çocuk, ailesiyle yiyecek bir şeyler bulmak için gittiği halde karıştırdığı çöpten salatalık çıkınca çok sevindi.
2012 yılı Ağustos ayında Diyarbakır'a yerleşen Hollandalı gazeteci Frederike Geerdink, bugün gözaltına alındı
Hasar gören seraları çiftçilerin omzuna çıkarak inceleyen Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Nedim Zurnacı görevden alındı.
İran Devrim Muhafızları Gönüllüler Teşkilatı Komutanı Tuğgeneral Nakdi; "ABD, Irak'ta IŞİD'i doğrudan destekliyor. ABD uçakları teröristler için gerekli silah ve yardım malzemelerini
Gaziantep merkezli 12 ilde yürütülen operasyondan sonra Şanlıurfa'da da 'yasadışı dinleme' operasyonu başlatıldı. Şanlıurfa merkezli 12 ilde düzenlenen operasyonda, 14 istihbarat polisi
Hasar gören seraları çiftçilerin omuzlarında inceleyen Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Nedim Zurnacı görevden alındı.
Gaziantep merkezli 8 ilde "yasa dışı dinleme" suçlamasıyla polislere operasyon başlatıldı, 15 polis gözaltına alındı.
“Bunun içindir ki, doğduğu gün de, öldüğü gün de, (Allah'ın) selamı o'nun üzerindeydi ve diriltileceği gün de Selam (yine o'nun) üzerine olacaktır.” (Meryem /15)
IŞİD tarafından kaçırıldığı iddia edilen Astsubay için 3 helikopter dolusu bordo berelinin sınırın öte tarafına indirme yaptığı öne sürüldü.
Mısır güvenlik güçlerinin, Kuzey Sina'da gerçekleştirdiği operasyonlarda 7 kişinin öldüğü, 15 kişinin gözaltına alındığı belirtildi.
Orta Doğu'daki okullar için hazırladığı haritada dünyaca ünlü matbaa şirketi İsrail'e haritada yer vermedi....
1202 liralık yeni brüt asgari ücret hem maaş ve ek ödemeleri artırıyor hem de borçlanmaları artırıyor. Asgari Geçim İndirimi başta olmak üzere, işsizlik ödeneği, bakım parası gibi
İtalya açıklarında mürettebatsız seyreden ve içinde 450 göçmenin olduğu tahmin edilen geminin kontrol altına alındığı bildirildi.
Son düzenlenen MGK'dan Milli Uçak Gemimiz ile ilgili stratejik kararlar alındı.