Sosyal Medya

Güncel

Emre Uslu'dan yalan propaganda: 'AK Partililer katliama sevindi!'

Today's Zaman gazetesi yazarı ve Paralel Yapı'nın başkaçanı Emre Uslu, Fransız dergisi Charlie Hebdo'ya yapılan saldırı üzerinden İngilizce tweetlerle Türkiye aleyhinde kara propaganda yaptı. Uslu, yalan tweetlerle Fransa’daki terörü AK Parti’ye bağladı. Facebook Twitter Linkedin Google



Fransız dergisi Charlie Hebdo'nun Paris’teki merkezine yapılan kanlı saldırıda 2'si polis 12 kiÅŸi hayatını kaybetti. Avrupa’da Ä°slamofobinin arttığı bir dönemde Müslümanlara yönelik provokasyon amacının güdüldüÄŸü sanılan saldırı birçok kesim tarafından tepkiyle karşılandı.

Ä°ÅŸte Fransa’daki bu kanlı saldırı Paralel Örgüt için de Türkiye’ye yönelik kara propaganda için yeni malzeme oldu. Paralel ÅŸebekenin tetikçisi Emre Uslu, Fransız dergi Charlie Hebdo'ya yapılan saldırı üzerinden Ä°ngilizce tweetlerleTürkiye’ye ihanet etmekten geri durmadı ve yalanlarla Fransa’daki terörü Ak Parti’ye baÄŸladı.

ALENEN YALAN ATTI

Uslu yazdığı Ä°ngilizce tweetle Paris’teki saldırıdan Türkiye’de Ak Partililerin çok mutlu olduÄŸunu ve terörü kutladıkları yalanını dünyaya servis etmeye çalıştı.



Türkçe ve ingilizce tweetlerde kullandığı propaganda tweetlerinde doz ayarı da yapan BaÅŸkaçan Uslu'nun özellikle Ä°ngilizce tweeti büyük tepki topladı. En büyük korkusunun eylemi gerçekleÅŸtiren militanların Türk çıkması olduÄŸunu belirten Uslu, IŞİD'deki yabancı savaÅŸçılar arasında azımsanmayacak orandaFransız vatandaşı olduÄŸu gerçeÄŸini ise gizledi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.