Trump'ın Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıyacağını açıklaması tüm dünyada ki müslümanlar tarafından tepki ile karşılandı. Tüm dünyada düzenlenen protesto gösterilerinde mi
Almanya Dışişleri Bakanı Sigmar Gabriel, Berlin'in ABD ile önceki ilişkilerini gözden geçirerek 'yeni politika' geliştirileceğini ileri sürdü.
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ülkedeki bazı yetkililerin boykot çağrılarına rağmen Kış Olimpiyat Oyunları'nı kesinlikle boykot etmeyeceğiz dedi.
Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, kendilerinde bulunan Cezayirli direnişçilere ait olduğu belirlenen kafataslarını teslim edeceklerini söyledi.
ABD Başkanı Donald Trump’ın Kudüs kararı gözleri bir kez daha İsrail ve ABD ile sıkı ilişkileri bulunan veliaht prenslere çevirdi.
ABD Başkanı Donald Trump, Kudüs'le ilgili kararının çoktan alınması gereken bir karar olduğunu ileri sürdü.
Almanya Federal Başsavcılığı, bazı din görevlilerinin FETÖ yapılanması hakkında Ankara'ya bilgi notları gönderdiği iddiasıyla başlatılan "gizli servis için casusluk faaliyeti" soruş
Kremlin, ABD Büyükelçiliğinin Kudüs’e taşınmasının İsrail-Filistin ilişkilerini daha kötüye götüreceğini açıkladı.
Konya'da bir mahallenin arazisine dadanan definecilerin açtığı çukurlar tepki çekiyor.
Eski NATO Genel Sekreteri Rasmussen, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Batılı müttefikleri hedef alan söylemlerinin ilişkilere zarar verdiğini ifade ederek, "Türkiye, ABD ile ilişkilerinin kötüle
ABD ve İsrail’in Kudüs’ü İsrail’in başkenti ilan etmeye yönelik hamlelerine sert tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Kudüs Müslümanların kırmızı çizgisidir.
Beyaz Saray, ABD Başkanı Donald Trump'ın, Kudüs ile ilgili beklenilen açıklamasını ertelediği bildirdi.
İsrail Dışişleri Bakanı Emanuel Nahson, paylaştığı yazılı açıklamada, "Erdoğan tanısın ya da tanımasın, Kudüs Yahudilerin 3 bin yıllık, İsrail'in de 70 yıllık başkentidir." de
Bakan Tüfenkci, "Vatandaşlarımız, herhangi bir ürün veya hizmet ticareti olmayan, aşırı kazanç vadeden ve sisteme yeni üye getirmek koşuluyla prim, komisyon gibi adlarla ödeme yapmayı ö
IŞİD'lileri Rakka'dan tahliye eden PYD'nin karşılığında petrol aldığı ortaya çıktı.