2000-2007 yılları arasında 8’i Türk 10 kişiyi öldüren Neonazi terör hücresi NSU hakkında ortaya atılan yeni bir iddia “Cinayetler önlenebilir miydi?” sorusunu bir kez daha gündeme geti
Fethullah Gülen’in sohbetlerini yayınlayan Herkul.org sitesinin editörü Osman Şimşek, Cemaat’in Başbakan Erdoğan’ın ölmesi için dua ettiği yönündeki haberleri yalanladı, "İsimlerini
Suriyeli muhalifler, El Kaide lideri Eymen Zevahiri'nin elçilerinden ve Ahrar Şam grubunun komutanı Ebu Halid Suri’nin intihar saldırısında öldürüldüğünü açıkladı.
Afrika'da konuşulan yaklaşık 2 bin 100 farklı dilden çok azı internette kullanılıyor. Afrikalı gençlerin sosyal medyaya olan ilgisi ise bu durumu değiştirmeye başladı.
Mısır’da Müslüman Kardeşler Teşkilâtı resmi internet sitesinden yayınladığı açıklamada, Kahire’deki Rabia Meydanı’na karşı düzenlenen saldırıya sessiz kalan Batı'nın Kiev'deki
Kunar'da askeri karakola saldıran Taliban, 19 Afgan askerini öldürdü, altısını kaçırdı.
Suriye savaş uçakları Başkent Şam ile Humus arasındaki karayolunun üzerinde bulunan Kalamun bölgesindeki Yebrud kasabasını aralıksız bombalıyor.
Diyarbakır İl Sağlık Müdürlüğü ve Müftülük, organ bağışını engelleyen halk arasındaki yaygın 'günah' inancını kırmak için ortak çalışıyor. Bunun için Kur’an kursları ve
Facebook tarafından 19 milyar dolara satın alınan anında mesajlaşma uygulaması WhatsApp Cumartesi gecesi 4 saatlik bir erişim sorunu yaşadı.
Filistin Yönetimi’nden isminin açıklanmasını istemeyen bir yetkili ABD Dışişleri Bakanı John Kerry’nin İsrail-Filistin müzakereleri için sunduğu anlaşma önerilerinin Filistin Yönetim
Göklerde ve yerde var olan her şey ve herkes isteyerek yahut zorunlu olarak Allah’ın önünde eğilmektedirler; onların gölgeleri de sabah akşam bunu yapmaktadır (13:15)
Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği, Orta Doğu dışındaki ülkelerin 100 bin Suriyeli sığınmacıya kapılarını açmasını istedi.
Hükümet karşıtı protestoları engellemek için Tachira eyaletine paraşüt birliği gönderildi. Eyalette protestoların artması bekleniyor.
Savunma Bakanlığı, Libya'ya ait askeri nakliye uçağının başkent Tunus'un güneyindeki Nabil kenti yakınlarına düştüğünü duyurdu. Uçaktaki 11 kişilik mürettebattan kurtulan yok.
ABD’de İsrail lobisinin önde gelen isimleri Başkan Obama’ya bir mektup göndererek Başbakan Erdoğan’ı şikayet etti.