Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve İGA Yönetim Kurulu Üyesi Özdemir, üçüncü havalimanı çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirterek, "İlk etabın yüzde 15'i tamamla
İki yıl içerisinde 30 bin mülteci kabul etme sözü veren Fransa, plan devreye girdiğinden beri yalnızca 19 mülteci kabul etti.
Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, 29. Uluslararası Vahdet Konferansı'na katılmak üzere İran'a gidecek.
Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Başika Kampı'ndaki Türk unsurları ile ilgili eğitim veren birliklerin kampta olduğunu söyledi.
ASELSAN ile Kara Kuvvetleri arasında 20 milyon TL olan elektro optik ve lazer sistemleri bakım onarım sözleşmesi imzalandı.
Başbakan Davutoğlu, içeride ve dışarıda Türkiye'nin gücünü kırmak isteyenlerin hiçbir zaman muvaffak olamayacaklarını söyledi.
Dera'daki tarihi Busra Kalesi'nde rejimin bombardımanı sonucunda hasar meydana geldi.
ABD harcama tasarısında İran'dan 1979'da rehin tutulan ABD elçilik çalışanları için 4,4 milyon dolar tazminat alınması da yer alıyor.
Rusya'ya ait savaş uçakları sabah saatlerinde Kilis sınırına 7 kilometre uzaklıktaki Özgür Suriye Ordusu denetimindeki Suriye'nin Azez kentine yönelik bombardıman düzenledi. Bombardımanda
Diyarbakır’da düzenlenen operasyon neticesinde öldürülen 3 PKK’lıdan S.D.’nin Aytaç Baran’ın katili olduğu belirlendi.
Başbakan Yardımcısı Elvan siber saldırılara ilişkin, "ODTÜ ulusal güvenliği savunacak durumda değildir, orası üniversitedir, bu sorumluluğu BTK'ya devretmelidir" dedi.
Şırnak'ta, Kültür Merkezi ve Halk Kütüphanesinin bulunduğu binaya PKK üyelerince düzenlenen saldırıda 4 çocuk yaralandı.
Hatay’da, Amanoslar bölgesinde PKK'ya ait bir sığınakta patlayıcı madde yapımında kullanılan malzemeler ele geçirildi.
Ara Güler kendisine yönelik eleştirilere 'Tabii Cumhurbaşkanı’nı çekeceğim, onu çekmeyip sizin gibi serserileri mi çekeceğim!' dedi.
Dünyanın en büyük külliyesi olan ABD İslam Kültür Merkezi'nin açılışını Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ABD Başkanı Obama birlikte yapacak.