ABD’nin Kuzey Carolina eyaletinde katledilen 3 Müslüman gencin yakınları ve komşuları cinayetin nedeninin park sorunundan olmadığı nefret suçundan öldürüldüğüne işaret ediyor.
Yeni Şafak yazarı İbrahim Tenekeci, "Yakın zamanda, Ayasofya da ihya edilecek, 'nur yüzlü ezanına' kavuşacaktır" dedi.
İslam karşıtı komşuları tarafından katledilen üç Müslüman gençten Deah Barakat'ın teyzesi yenisafak.com.tr'ye konuştu. Yeğeni gibi Suriyeliler için yapılan yardım kampanyalarının g
İngiltere'de çıkan yeni bir yasaya göre, küçük bir şüphe üzerine bile artık Müslümanlar takip edilebilecek, terör soruşturması geçirebilecek. "Terör faaliyeti"nden şüphelenilen İn
Paralel yapıya yönelik son operasyonda gözaltına alınarak mahkemeye sevk edilen emniyet amiri Gaffur Ataç’ın, El Kaide üyeliği suçlamasıyla yakaladıkları bir şüpheliyi Selam soruşturm
Sosyal medyadan yazdığı mesajda camiden çıkarıldığını söyleyen İngiliz gazeteci Newman, 12 gün sonra twitter aracılığı ile özür diledi.
MİLLİ Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, bir önceki bedelli askerlik uygulaması ile ilgili olarak, "Bedelli askerlikten dolayı 15 bin lira ödeyip ancak üstünü ödemediği için bedelli askerlikt
TÜSODER Hukuk Komisyonu Üyesi Yıldız, "Yüksek paralar alınarak tüketicilere boş dilekçe gönderen yani arzuhalcilik yapan fırsatçıların reklamlarına yasak getirilsin" dedi.
34 kişinin hava saldırısı sonucu hayatını kaybettiği Uludere’yi ziyareti sırasında darp edilen Kaymakam Naif Yavuz, AK Parti'den milletvekili olmak için görevinden istifa etti.
ABD'nin Kuzey Karolina Eyaleti'nde aynı aileden 3 Müslüman genç kaldıkları evde öldürüldü. Silahlı baskınla 3 genci öldüren 46 yaşındaki, Craig Stephen Hicks isimli bir kişi polise gi
160 ülkede 2 binden fazla okul aracılığı ile küresel network oluşturduğu iddia edilen Paralel Yapının Dünya İmamları, ‘Baş İmam’ Gülen’e bağlı.
Avusturya'da bir mahkeme, başörtüsüyle alay edilen kadına, bin 550 avro tazminat ödenmesine karar verdi
Anayasa Mahkemesi'nin yeni başkanı Zühtü Arslan oldu. Yargıtay Başkanlığı'na ise İsmail Rüştü Cirit seçildi. Haşim Kılıç emeklilik dilekçesini hemen verdi. "Siyasi projem yok" dedi.
Gazeteci Süleyman Özışık Kanal A'da yayınlanan A Politik programında İbrahim Tatlıses'le ilgili bomba bir iddiayı dile getirdi.
Kurucularının büyük çoğunluğunu emekli astsubayların oluşturduğu "AS Parti"nin kuruluş dilekçesi, İçişleri Bakanlığına sunuldu.