Kendisini mazlum olanların yanındayken güçlü hisseden bir isim Tülay Gökçimen. Sohbetimiz sırasında onu belgeselci olmaktan çok daha öteye taşıyan bazı amaçlarını Lacivert dergisine
Öcalan'ın son üç Nevruz'da Diyarbakır'da okunan mesajları sürecin gidişatını ortaya koyuyor. 2013'te geri çekilme çağrısı ile süreci ilan eden Öcalan'ın 2014 mektubunda tereddüt hak
IKBY Başbakanı Barzani, "Musul operasyonunun başlamasıyla birlikte büyük bir göç dalgası yaşanacaktır. Bu göç dalgasının yönü de Kürdistan bölgesine olacak. Kürdistan bölgesi, Ira
Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, kendisini ziyaret eden Batılıların, DEAŞ ile ilgili sorusuna, “Bunlar post doktoralarını Guantanamo’da, doktoralarını ise Ebu Gureyb’de yaptılar.
İngiltere Başbakan Yardımcısı Nick Clegg, "İsrail Başbakanı iki devletli çözüm olasılığını ihtimal dışı bırakmaya ve yasadışı yerleşim yerlerini genişletmeye devam ederse, İn
ABD Dışişleri Bakanı Kerry ile İranlı mevkidaşı Zarif, nükleer müzakerelerde ilerleme sağlandığını açıkladı. Ancak Kerry'e göre 'zorlu süreç' devam ediyor.
İran Petrol Bakanı Bican Zengene, OPEC üyeleri dışındaki petrol üreticilerine üretimi kısın çağrı yaptı. Zengene, 'Üreticiler arasında 'iyi bir işbirliği' yok" dedi.
Başkurdistanlı Fanziye Karmanova büyük bir kısmını finanse ederek ve bizzat inşaatta çalışarak cami inşa etti.
Irak Dışişleri Bakanlığı, Ezher Şeyhi’nin hükümet güçlerine destek veren Şii milisleri eleştiren açıklamaları üzerine Mısır’ın Bağdat Büyükelçisi’ni çağırarak nota verdi.
Suriye İhvanı Genel Sekreteri Velid, "ABD Dışişleri Bakanı Kerry'nin açıklamaları şaşırtıcı ve olumsuz" dedi.
Irak Dışişleri Bakanlığı, Ezher Şeyhi’nin hükümet güçlerine destek veren Şii milisleri eleştiren açıklamaları üzerine Mısır’ın Bağdat Büyükelçisi’ni çağırarak nota verdi.
Rize'nin Güneysu ilçesinde yaşayan 106 yaşındaki Meryem Baltacı Nine, yetkililer tarafından kendisine teklif edilen yaşlılık maaşını "hakkım değil" diyerek reddetti.
Geçtiğimiz günlerde IŞİD'in 'kendisine bağlı Horasan Vilayeti'ni ilan ettiği Afganistan'da bulunan IŞİD üyeleri Afganistan Ordusu tarafından düzenlenen operasyonda ağır kayıplar verdi.
Suriye Devlet Başkanı Beşşar Esad dün ABD Dışişleri Bakanı John Kerry'nin Suriye ile müzakereye yeşil ışık yakan sözlerine yanıt verdi.
Peki ya kendisi, Anadolu’nun bir “altın nesli”ni çalıp harcadığı için de bir gün özür dileyecek mi?