Suriye’nin kuzeyindeki Demokratik Birlik Partisi, diğer Kürt partilerine baskı yaptığı gerekçesiyle Erbil’de protesto edildi.
Japon otomobil üreticisi Toyota şirketi, 3 ayrı teknik sorun nedeniyle toplam 430 bin 500 aracını geri çağırıyor.
Yapılan incelemeler, 77 ton ağırlığındaki dinozorun, şimdiye kadar en büyük dinozor türü olarak bilinen Arjantinozor’dan 7 ton daha ağır olduğunu gösterdi.
Yurt dışında yaşayan Mısırlıların, cumhurbaşkanlığı seçimi için oy kullanmaya başladığı bildirildi.
Filistin Esirler Bakanı Karaki, "Açlık grevi yapan esirlerin durumu endişe verici. Bu açlık grevi öncekinden farklı, uzayabilir ve şehit düşenler olabilir" dedi.
İnsan Hakları İzleme Örgütü, Suriye ordusunun nisan ayında kimyasal silah kullandığına dair güçlü kanıtların bulunduğunu bildirdi.
Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Necmettin Ceylan "Verimi düşen kart tavuklar, bazı fırsatçılar tarafından organik tavuk, köy tavuğu diye pazarlanıyor" dedi.
Bilim insanları, bebekliğimize ait anıları neden hatırlayamadığımızı açıklamayı başardı. Kemirgen türleri üzerinde yapılan deneyler, gelişmekte olan beyinlerdeki değişimin unutkan
Nijerya’nın kuzeybatısında Kaduna eyaletinde Müslüman ve Hristiyan gençler arasında çıkan çatışmalarda camilerin ve kiliselerin ateşe verildiği bildirildi.
ABD, Ukrayna’nın doğusundaki Donetsk ve Lugansk bölgelerinde Rusya yanlılarının federasyon kurulması için düzenlediği referandumun Ukrayna yasalarına aykırı olduğunu, sonuçlarını tan
İsrail Parlamentosu Yasama Komitesinin, devlet başkanının Yahudileri öldürenler için af çıkarmasını engelleyen yasayı onayladığı bildirildi
Başkent Juba’ya giden BM Genel Sekreteri, "Çatışmanın durmaması halinde yarım milyon insan bir aydan kısa bir süre içinde açlık sorunuyla karşı karşıya kalabilir" dedi.
Nijerya’nın kuzeyindeki Borno eyaletinde 8 kız çocuğunun daha Boko Haram üyesi olduğu sanılan militanlar tarafından kaçırıldığı bildirildi.
Ulaştırma Bakanlığı, yurtiçi bilet tavan fiyatı uygulamasının devam edeceğini, tavan fiyatın bu yıl için 309 lira olarak belirlendiğini açıkladı.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ifadeye çağrıldığı soruşturmada şikâyetçinin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan olduğu ortaya çıktı.