Irak'ta askeri operasyonların düzenlendiği Enbar'da, şimdiye kadar en az 341 kişinin öldüğü, bin 440 kişinin yaralandığı belirtildi.
İstanbul Sirkeci’de arabalı vapurdaki aracın suya düştüğü ve bir çocuğun öldüğü olayla ilgili gözaltına alınan gemi kaptanı dahil 3 kişi serbest bırakıldı.
Ülkenin güneyinde yer alan Garadiye kentinde Maliki mezhebine mensup Araplar ile İbadi mezhebine üye Amaziğler arasında çıkan çatışmalar beş gündür devam ediyor. Son olarak Alhac Mesut b
4 Şubat’tan beri gösterilerin sürdüğü Venezuela’da polis yine eylemcilere müdahale etti. Devlet Başkanı Maduro, eylemcileri Çocuk Oyunu filmindeki katil oyuncak bebek Chucky’e benzetti.
Özgür Suriye Ordusu, Türkiye sınırında Irak Şam İslam Devleti’nin (IŞİD) kontrolündeki Çobanbey ilçesini geri almak için yoğun saldırı başlattı.
Altı askerin öldürüldüğü saldırının ardından gece olağanüstü toplanan Mısır geçici hükümeti, kararlı adımlar atılacağını belirtti. Hükümet, saldırıdan Müslüman Kardeşle
Uzun süren bir aranın ardından bir araya gelen Sudan Devlet Başkanı Beşir ve muhalif SHKP lideri Turabi, diyalog çağrısının bütün siyasi partileri kapsaması konusunda anlaştı.
İşgalci Çinlilerin Doğu Türkistanlıları düzmece mahkemelerde idam cezasına çarptırmasını, cep telefonu ile gizlice kaydederek ortaya çıkaran Doğu Türkistanlı mahkeme katibesi Gülnar
Başbakan, Okmeydanı'nda öldürülen Burak Can Karamanoğlu ile ilgili CHP liderini suçladı. Erdoğan, Berkin Elvan için de "Polis orada o kişinin kaç yaşında olduğunu nereden ayıracak?" di
Başkent Cezayir’in güneyindeki Gardaya bölgesinde Maliki mezhebi mensubu Arap kabileler ile İbadi mezhebi mensubu Berberi kabileler arasında yaşanan çatışmalarda yaklaşık 100 kişi yaralan
Suriye'nin başkenti Şam'da rejim güçlerinin kuşatması altındaki Hacer Esved bölgesinde 43 kişinin yetersiz beslenme nedeniyle öldüğü bildirildi.
TÜİK verilerine göre Güneydoğu'da işsizlikte patlama yaşanıyor. Nedeni kimine göre Suriyeli mülteciler kimine göre çatışmalı yıllar. Amele pazarında günde 12 saat iş bekleyen günde
Akabe Vakfı Siyer ders grubu Küçükçekmecede Suriye'li yardıma muhtaç mülteci kardeşleri yararına kermes düzenledi.
BM yardım örgütleri, Orta Afrika Cumhuriyeti'nin Boda kentine geldi. Boda'da 11 bin Müslüman'ın bir mahalledeki caminin etrafına sıkışıp kaldığı belirlendi.
Darbe karşıtı 24 kişi serbest bırakılırken, 10 kişinin gözaltı sürelerinin uzatılmasına karar verildi.