Almanya'nın önde gelen gazetecilerden Jürgen Todenhöffer, resmi hesabı üzerinden son makalesini paylaştı. Todenhöffer, "Batılı devletlerin, İsrail'e gösterdiği hoşgörüyü, İslam dün
ABD'li senatör, bir Hristiyan kuruluşunun gecesinde İsrail yanlısı sözleri nedeniyle yuhalanınca salonu terk etti
Hem Liva Tevhid hem de Özgür Ordu yetkilileri YPG ile işbirliği yaptıkları yolunda çıkan haberleri yalanladı.
Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Aleksandr Lukaşeviç Kiev’e karşı çatışmalar arasında Rus gönüllülerin yer almış olabileceğini söyledi.
Norveç hükümeti, hapishanelerdeki mahkûm yoğunluğunu azaltmak ve gerekli tadilat işlerini yapabilmek için mahkûmların bir kısmını Hollanda'daki hapishanelere göndermeyi planlıyor.
Tıp eğitim-öğretimi için gereken hoca, kitap, dergi, süreli yayın ve aletlerin Avrupa’dan getirtilmesine karar verildi.
İki gazetecinin infaz görüntüleri ve medya desteğiyle Batı kamuoyunu Suriye ve Irak'a müdahaleye hazırlayan ABD yönetimi, NATO'da kabul edilen stratejiyi hayata geçiriyor. Rusya, 'Batı, IŞ
Azerbaycan'da içişleri bakanını eleştiren sinema yönetmeni ve Azerbaycan Aydınlar Cemiyeti başkanı Eldeniz Güliyev'in yurt dışına çıkışı yasaklandı
İskoçya için bağımsızlık referandumuna 7 gün kaldı. Referandumdan 'Evet' sonucunun çıkması halinde Birleşik Krallık'tan bağımsız hale gelecek olan İskoçya için, İngiliz basını t
Yemen'de hükümetle Husiler arasında uzun zamandan beri süren krizin sonlandırılması için yürütülen müzakereler başarıya ulaştı. Anlaşmaya göre, Husiler başkentteki protestolara son
ABD İç Güvenlik Bakanlığı, IŞİD ile bağlantılı militanların Meksika sınırından ülkeye girmeyi planladıklarını açıkladı.
Suriye'de Esed rejimine karşı mücadele eden Ahraru'ş Şam Tugayı, mühendis Haşim eş-Şeyhi Ebu Cabir'in lider, Ebu Salih Tahhan'ın ise komutan olarak atandığını duyurdu.
Başbakanlık tarafından İsrail saldırıları nedeniyle zor günler geçiren Filistinlilere yönelik başlatılan yardım kampanyası kapsamında 55 milyon 865 bin 847 lira toplandı.
uriye'de, Ahraru'ş Şam Tugayı karargahına düzenlenen ve genel emir Hasan Abbud dahil 45 üst düzey komutanın şehit olduğu bombalı saldırıda kimyasal madde kullanıldığı açıklandı.
Merkezi hükümete isyan ettiği için cezalandırılıp yatırım yapılmayan ve kara listeye alınan şehirlerimizi biliyor musunuz?