İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek ve Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz, 24 Haziran'
CHP Sözcüsü Bülent Tezcan, Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar'ın, ismi muhalefetin ortak adayı olarak öne çıktığı sırada eski cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e ziyarette bulunmasıyla ilgili
24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için askıya çıkan seçmen listeleri, "Seçmen Sorgulama Mobil Uygulaması" ile de sorgulanabilecek.
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, yemin töreninin ardından başbakanlık için bir kez daha Dimitriy Medvedev’i aday gösterdi.
Adana merkezli 10 kentte Furkan Vakfı'nın akademi ve finans kaynaklarına yapılan operasyonda 23 kişi gözaltına alındı.
Uçağının önünden 3 kez araç geçen pilot, Hava Trafik Kontrol Merkezi'ne durumu şikayet etti. Pilot, "Bugün üçüncü kez oluyor sabah da rapor ettik. Yer trafikleri araçlar kontrolsüz şe
Başbakan Binali Yıldırım, " Ziraat Bankası ve tüm bankalar bir kampanya başlatacaklar ve böylece piyasa hareketlenmiş olacak. Buradaki stoklar azaltılmış olacak. Oradan gelen parayla tekra
Vladimir Putin, Mart ayındaki seçimleri kazanmasının ardından bugün başkent Moskova'da yemin ederek, 4. kez Rusya Federasyonu Devlet Başkanlığı görevine başladı.
Yurt içinde geçen yıl seyahat harcamaları, bir önceki yıla göre yüzde 25,9 artarak 35 milyar 305 milyon 804 bin liraya yükseldi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tüm ülkelerin güvenliğini sadece 5 ülkenin keyfine bırakan bir sistemin sürdürülebilirliği yoktur. Artık BM’nin reforme edilmesi olmazsa olmazdır" dedi.
BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, 24 Haziran seçimlerinde AK parti listelerinden kendisinin de aday olacağını söyledi. NTV'de soruları yanıtlayan Destici, 'cumhur ittifakı'nda isimleriyle y
Reuters haber ajansının haberine göre, İsrail Enerji Bakanı Yuval Steinitz, İran'ın Suriye sahasını İsrail'e saldırı için kullanması durumunda, İsrail'in Suriye Devlet Başkanı Beşar
25 ilde düzenlenen İstanbul merkezli FETÖ operasyonunda yakalama kararı çıkarılan 52 şüpheliden 16'sı gözaltına alındı.
Financial Times, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ile Özgür Suriye Ordusu'nun (ÖSO) ortak yürüttüğü Fırat Kalkanı operasyonuyla temizlenen Cerablus'la ilgili bir haber yayınladı.
Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, "Bunlar, 21.yüzyılın beyinsizleri, barbarları ve Ebu Cehilleridir, DEAŞ’ın batı versiyonudur." dedi.