Katar Dışişleri Bakanlığı, Mısır’a gidecek tüm vatandaşlarının bundan sonra başkent Doha’daki Mısır Büyükelçiliği’nden vize almaları gerektiğini açıkladı.
Suriye ordusu Şam'ın güney kırsalındaki Yebrud'un kuzeyinde bulunan Es-Sahel beldesi ve Kalamun'daki El-Akabe bölgesinin kontrolünü ele geçirdi
Libya’da üç milletvekilinin yaralandığı ve Meclis binasının tahrip edildiği saldırının ardından dünkü MGK oturumu, başkent Trablus'taki bir otelde yapıldı.
Başkent Manama yakınlarında polisin göstericileri dağıtmaya çalıştığı sırada bir patlama oldu. Patlamada üç polis hayatını kaybetti.
Modern insanın en yakın akrabası kabul edilen Neandertallerin, kelimeler aracılığıyla iletişim kurduğu öne sürüldü. Yeni araştırma, Neandertallerin günümüzde kullandığımıza benze
Rusya, Kırım'daki Ukrayna askerlerine 'teslim ol' çağrısı yaptığı haberlerini yalanladı.
BMGK üyeleri Ukrayna'daki gelişmeleri görüşmek için Rusya'nın talebi üzerine toplantıya çağrıldı.
Suriye'de rejime bağlı güçlerin, Şam kırsalındaki Yebrud bölgesine "misket bombasıyla" saldırı düzenlediği bildirildi.
Ukrayna'ya bağlı Kırım Özerk Cumhuriyeti'ndeki resmi binaların çoğunda artık Ukrayna bayrağı dalgalanmıyor. Rusya yanlısı milisler stratejik karayollarını, Ukrayna'ya ait askeri birlik
Başkent Trablus'taki Meclis Milli Genel Kongre binasına düzenlenen saldırıda 3 milletvekili yaralandı. Bingazi'de ise bir Fransız mühendis öldürüldü.
Barış sürecinin yeniden başlamasını sağlamak için bir aylık ateşkes ilan eden Taliban'a İslamabad hükümetinden olumlu karşılık geldi.
Rus parlamentosunun Ukrayna'ya müdahale yetkisi veren kararı üzerine toplanan Ukrayna Milli Güvenlik Konseyi orduya 'savaş durumuna geçin' emri verdi. Geçici Cumhurbaşkanı Turçinov, nükleer
Mısır’da askeri darbeyle görevinden alınan eski Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi ve 14 kişinin davasında sanıklar reddi hakim talebinde bulundu, mahkeme 3 Mart Pazartesi gününe ertelendi.
Muhalif Suriye Devrim Genel Konseyi, Suriye savaş uçaklarının Şam'ı kuzey bölgelerine bağlayan stratejik Yebrud kasabasına ve etrafındaki köylere bir gün içinde kırktan fazla hava saldı
Taliban, tıkanan barış görüşmelerinin yeniden başlamasını sağlamak için bir aylık ateşkes ilan etti. Hükümet örgütün kararını memnuniyetle karşıladı.