Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Adalet sisteminin işleyişini güçlendirmek, yargıya ve kararlarına güveni en üst düzeye çıkarmak önümüzdeki dönemde de önceliğimiz olacaktır.' dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Putin'le telefonda görüştü.
Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Danışmanı John Bolton, Birleşik Arap Emirlikleri'nin (BAE) Fuceyra Limanı yakınlarında 4 ticari gemiye yapılan saldırının arkasında İran'ın olduğuna dair de
İngiltere'de yayımlanan The Guardian gazetesi, Katar ile Suudi Arabistan arasındaki ilişkilerde buzların eriyebileceğini yazdı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığındaki MGK toplantısı sona erdi.
Gazze'de gazeteciler, ABD Başkanı Donald Trump'ın 'Yüzyılın Anlaşması' planını protesto etti.
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) toplam rezervleri, geçen hafta 1 milyar 72 milyon dolar artarak 93 milyar 547 milyon dolara çıktı.
Türkiye Barolar Birliği Başkanı Feyzioğlu, Yargı Reformu Strateji Belgesi ile ilgili 'Türkiye’nin büyük kucaklaşmasının adı olarak nitelediğim Türkiye ittifakının yol haritası olar
15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nden kaçak geçiş yapanlara kesilen idari para cezalarının tahsilinden vazgeçilmesini de öngören torba teklif, Meclis Genel Kurulunda kabul edilerek yasalaştı.
Huawei krizinde, Trump’a rest çeken ve ‘Asya’nın Erbakan’ı olarak anılan Malezya Başbakanı Mahathir Muhammed, ABD ve Batılılara karşı, birleşik bir Doğu Asya para birimini önerdi.
Afganistan'ın başkenti Kabil'de bulunan Mareşal Fahim Harp okuluna düzenlenen intihar saldırısında 6 kişinin öldüğü belirtildi.
İngiltere'nin 'Special Air Service' kuvvetlerinin, Bağdat yakınlarında bulunduğu düşünülen IŞİD lideri Ebubekir El Bağdadi'nin 'yakalanması veya öldürülmesi' için bir operasyon başla
İran ile Suudi Arabistan arasındaki gerginlik sürerken; Tahran’dan sürpriz bir adım geldi. İran Dışişleri Bakan Yardımcısı Araghji, Riyad yönetiminden davet almadıkları halde, S. Arab
ABD Başkanı Donald Trump, erken seçime gidileceği açıklanan İsrail'deki son siyasi gelişmeler için 'İsrail'de olanlar çok kötü. Buna ihtiyaçları yoktu.' dedi.
Çinli CRRC firması, manyetik kaldırma kuvveti prensibiyle çalışan ve saatteki hızı 600 kilometreyi bulan, dünyanın en hızlı trenini üretti. Qingdao kentinde yapılan tanıtıma birçok ki