Milyonlarca emeklinin beklediği karar zamanı yaklaştı. 2000 yılı ve sonrasında emekli olanlar için açılan intibak davası haftaya görülecek.
Çanakkale Zaferi’nin 100. yılında ortaya çıkan fotoğraflar, cephede olduğu kadar cephe gerisinde de şiddetli bir mücadelenin yaşandığını gösteriyor. Bir sahafın terekesinde bulunan ve
22 yıldır tek bir caminin inşa edilmediği Kadıköy’de, tarihi Kavaklı İskele Camii ihya edilecek. 1699 yılında yaptırılan Cami 1935’te harap haldeyken kapatılmıştı.
Dün Filistin topraklarını 1948 yılından beri resmen işgal altında tutan İsrail'in parlamento seçimleri yapıldı. Netanyahu'nun 'Ben yoksam benden sonrası tufan' tavrı sonuç verdi ve gör�
Öğretmen rotasyonu belirsizliğini MEB'ten gelen açıklama sonlandırdı. 12 yılını dolduran öğretmen rotasyona tabi tutulacak.
İşsizlik oranı Ocak ayında yüzde 11'in üzerine çıkarak yüzde 11,3 olarak gerçekleşti. Bu oran Nisan 2010'dan bu yana görülen en yüksek seviye oldu.
Katolik dünyasının ruhani lideri Papa Françesko’nun, Hristiyan ülkelerin geçmişte yaptığı soykırımları görmezden gelerek, 1915 olaylarında ölen Ermeniler için “20. yüzyılın ilk s
Suriye'de beşinci yılına giren insani kriz gittikçe şiddetlenirken muhaliflerin kontrol ettiği bölgelerin düzenli tıbbi lojistik kaynağı bulunmuyor.
Papa Françesko'nun pazar ayininde 1915 olaylarında ölen Ermeniler için "20. yüzyılın ilk soykırımı" ifadesini kullanmasının ardından Türkiye'nin Vatikan Büyükelçisi'ni Dışişleri Ba
Hükümet, sağlık skandallarına bir yenisini daha ekledi. 2012 yılı ocak ayından itibaren özel sağlık sigortası, zorunlu olarak genel sağlık sigortası kapsamına alındı.
Papa Francis, Aziz Petrus Bazilikası’nda 1915 olaylarının 100. yıldönümü için düzenlenen ayinde Ermeni ölümlerinin '20. Yüzyılın ilk soykırımı' olduğunu söyledi.
Suriye'nin başkenti Şam'daki Yermuk Mülteci Kampı'na yönelik saldırılar, Filistinlilerin büyük acılar yaşadığı 1948 yılındaki Nekbe'yi hatırlatıyor.
Bingöl'de geçtiğimiz yılın ekim ayında Emniyet Müdürü Atalay Ürker'in ağır yaralandığı, iki polisin ise şehit olduğu saldırıya ilişkin 2 kişi tutuklandı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan polis teşkilatının 170. yılı nedeniyle düzenlenen etkinlikte konuştu. İç Güvenlik Yasası için: 'Bugün büyük ihtimalle imzalayacağım' dedi.
2015 yılında ağır geçen kış şartlarının ardından baharı bekleyen Türkiye, yeniden soğuk ve karlı havanın etkisine girdi.