İstanbul'da geçen yıl kapalı alanlarda sigara yasağına uymayan işletmelere 11 milyon 314 bin 335 lira ceza uygulandı.
Kazada, yaşları 10 ile 16 yaşında değişen 20 çocuk ile öğretmen ve şoför hayatını kaybetti.
Afganistan'ın Herat Valisi Said Fazlullah Vahidi, ABD ile Afganistan arasındaki güvenlik anlaşmasının en kısa zamanda imzalanacağını söyledi.
Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, 700 Fransız vatandaşının ülkeden ayrılarak savaşa katılmak için Suriye'ye gittiğini söyledi.
Mısır gibi rejimleri değişen ülkelerde kullanılan "Fululiberalizm" veya Arapların ifadesiyle "Librofulul" (Fulul Liberaller) kavramının tüm Arap ülkeleri için geçerli olan daha kapsamlı
Suriye'nin başkenti Şam'da Esed rejiminin ablukası nedeniyle son bir yılda 44 kişinin açlıktan öldüğü Yermuk Mülteci Kampı'na insani yardım taşıyan UNRWA konvoyu kampa giriş yapamadı
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, İstanbul merkezli operasyon kapsamında 7 işadamının el konulan mallarının iadesine karar verdi.
Almanya'nın Hamburg kentinde 4 Ocak'tan sonra bazı semtlerde başlatılan ''tehlikeli bölge'' uygulamasının kaldırıldığı bildirildi.
Şam'da, Esed rejiminin 184 gündür abluka altında tutarak gıda ve ilaç girişine izin vermediği Yermuk Mülteci Kampı'nda açlıktan ölenlerin sayısı 44'e ulaştı
İstanbul Boğazı, görüş mesafesinin düşük olması nedeniyle, çift yönlü olarak gemi trafiğine kapatıldı.
AB Yüksek Temsilcisi Ashton, İran'la nükleer anlaşmanın 20 Ocak'tan itibaren uygulamaya gireceğini duyurdu
Irak Başbakan Yardımcısı Hüseyin eş-Şehristani, Irak petrolünün ülkenin kuzeyinden Ceyhan Limanı'na sevkiyatı ile ilgili açıklama yaptı.
İstanbul'da annesi Tenzile Erdoğan ve babası Ahmet Erdoğan'ın mezarlarını ziyaret eden Başbakan Erdoğan, yapımı devam eden Çamlıca Camisi'nde incelemelerde bulundu.
Kırgızistan'dan havalanan ve rotasının Şam olduğu belirtilen Pakistan'a ait bir uçak, Türkiye hava sahasına girmesi üzerine bir saat süreyle ikaz edilerek, Esenboğa Havalimanı'na indirild
- Şube Başkanı Kaptan: "Gönderdiğimiz malzemeler tamamen insani yardımdan oluşmaktadır. Şeffaf olduğumuzu göstermek adına da tırlarımızı kamuoyuna gösteriyoruz"