Emniyet Genel Müdürlüğü, ÖZEL Harekat Dairesi Başkanlığı'nın kaldırılması ile ilgili flaş bir açıklama yaptı. Genel Müdürlük, Özel Harekat Daire Başkanlığı'nın statüsünün
Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, Twitter hesabından Anayasa Mahkemesi'nin Şahin Alpay ve Mehmet Altan için verdiği kararı eleştirdi. Bozdağ mesajında "Alpay ve Al
Van'ın Gürpınar ilçesi kırsalında PKK'lıların kullandığı, bidon ve hortum ile su hattı döşenmiş 5 barınak kullanılamaz hale getirildi.
Birleşik Arap Emirlikleri, Tunus’a hükümetten Nahda Hareketi Partisi üyelerinin çıkarılması için baskı yapıyor.
İsrail askerlerinin işgal altındaki Batı Şeria ile Gazze sınırında ABD’nin Kudüs’ü 'İsrail’in başkenti' olarak tanıma kararına tepki için düzenlenen gösterilere müdahalesinde 2 Fi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'ı kabul etti.
Hint makamlarının geçen hafta iptal ettiği füze siparişini Netanyahu'nun Yeni Delhi ziyareti öncesinde yeniden gözden geçirdiği ileri sürüldü
Anayasa Mahkemesi FETÖ'den yargılanan Şahin Alpay ve Mehmet Altan'ın başvurularını haklı buldu. 'Hak ihlali' kararı veren AYM, oy çokluğu ile tahliyelerine hükmetti.
Tunus'ta hayat pahalılığı protestoları üçüncü geceyi geride bırakırken, olaylar Başbakan Yusuf Şahid ile muhalefetteki sol oluşum Halkçı Cephe arasında karşılıklı suçlamalara yol
Grip aşısının tehlikeli olduğunu söyleyen Prof. Dr. Canan Karatay'ın başlattığı grip aşısı tartışmasıyla ilgili Sağlık Bakanı Ahmet Demircan açıklama yaptı.
Afganistan'da bir ABD askerinin yoldan geçen kamyonun şöförüne ateş ettiği o görüntüler ile ilgili soruşturma başlatıldı.
Türklerin oturduğu evlerin giriş kapısına gamalı haçla bırakılan notta, "Eğer bir daha camiye giderseniz sonunuz gelir" yazıyor.
İsrail ordusu üç yıl önce vurarak şehit ettiği Filistinli aktivist Guneymat’ın üzerine devrilen askeri aracın masrafını almak için ailesinden 27 bin dolar tazminat talebinde bulundu.
AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal,gündemdeki AK Parti MHP ittifakına ilişkin sorulara cevap verdi. Ünal Erdoğan-Bahçeli görüşmesi için "Büyük milli mutabakat" ifadesini kullandı. Ünal ayr�
Suriye'de gerginliği azaltma bölgeleri Doğu Guta ve İdlib'deki ateşkesi ihlal eden rejim ve destekçilerinin son dönmede yoğunlaştırdığı saldırılarında 400 sivil hayatını kaybetti.