NATO ve Avrupa Birliği kurucu üyeleri arasında yer alan Belçika’nın, terör örgütü YPG’ye verdiği gizli destek ülkede bomba etkisi yarattı. Askeri İstihbarat’ın Brüksel’de YPG yönet
Türkiye'nin Afrin Harekatı sürerken, ABD Dışişleri Bakanı Tillerson ve ABD Başkanı Trump’ın Ulusal Güvenlik Danışman McMaster önümüzdeki hafta Türkiye'ye ziyarette bulunacak. Terör
Esad rejiminin ablukada tuttuğu Doğu Guta'ya, sabah saatlerinden itibaren düzenlediği hava saldırılarında en az 30 sivilin hayatını kaybettiği bildirildi
İzmir'in Gaziemir ilçesinde bir okulun kazan dairesinde patlama oldu, olayda 1 kişi hayatını kaybetti.
Suriye ordusunun Halep ve İdlib bölgelerinde cepheye yeni hava savunma unsurları ve uçaksavar füzeleri konuşlandırdığı ileri sürüldü. İddia Esed rejimine bağlı bir komutana dayandırı
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu.
Polonya hükümetinin, İsrail Eğitim Bakanı Bennett'in ülkeyi ziyaret etmesine karşı çıktığı belirtildi.
Kemal Kılıçdaroğlu'nun anahtar listesinden PM üyeliğine seçilen Sera Kadıgil, ilk iş olarak geçmiş dönemlerde attığı tweet'leri temizledi.
Çinli yetkililer, kitle imha silahı yapımında kullanılabilceği şüphesinden dolayı, Kuzey Kore’ye ihracat ettikleri bazı ürünlere yasak getirildiğini açıkladılar.
Bakanlar Kurulu toplantısının ardından, Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ basın toplantısında, büyükelçisini resmen çektiğini açıklayan Hollanda'ya cevap verdi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan resmi temaslarda bulunmak için gittiği İtalya’nın başkenti Roma’da İtalya Cumhurbaşkanı Sergio Mattarella ve Başbakan Paolo Gentiloni ile görüştü.
Zeytin Dalı harekâtı sırasında, bir tankın isabet alması, gözleri koruma sistemlerine çevirdi. Saldırı öncesi birçok basın organında Afrin’de görevli tankları AKKOR sisteminin koruya
Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ Bakanlar Kurulu Toplantısı'nın ardından açıklama yaptı.
NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Türkiye'nin Afrin'deki Zeytin Dalı Harekatı'nın gidişatı hakkında İttifak'a bilgi verdiğini söyledi.
TSK: Bir tank PYD tarafından vuruldu, personel zaiyatı yok.