Adana'da ücretsiz ulaşım kartını gösteren ve şehit annesi olduğunu belirttiği halde Zübeyde Tura'dan 2,5 liralık ücreti isteyip hakaret eden özel halk otobüsü şoförü hakkında 11 yı
İslam düşüncesine göre, şehirler, sokak ve evler de O’nu arayan insana göre konumlanır. Çünkü İslam, insana kâinatı kucaklayabilme bakış açısı kazandırır, böylece insan inşa et
Türk Hava Yolları’na (THY) ait uçakla Kolombiya’nın Bogota kentinden İstanbul’a gelen ve rahatsızlanan Recep A. isimli yolcuya tedavi için gittiği hastanede tüberküloz (verem) teşhisi ko
FETÖ'nün darbe girişimi sırasında AKOM'u işgal ettikleri iddiasıyla yargılanan 5 sanık ağırlaştırılmış müebbet ve 41'er yıl hapis cezasına çarptırıldı.
İran'ın eski Cumhurbaşkanı Ahmedinejad, ülkenin lideri Hamaney'e yazdığı mektupta seçimlerin "özgürce" yapılabilmesine yönelik taleplerini iletti.
Kimliği bilinmeyen bir kişi kendisini havaya uçurmadan önce Karadağ'ın başkenti Podgorica'daki Amerikan büyükelçilik binasına patlayıcı bir madde fırlattı.
Geçtiğimiz hafta Florida’da bir okulda meydana gelen ve 17 kişinin hayatını kaybettiği silahlı saldırı sonrasında, Trump’tan, öğretmenlere “silahlanın” önerisi geldi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dünya şampiyonu Suriye asıllı boksör Mahmut Ömer Manuel Charr'ı kabul etti.
FETÖ'nün darbe girişiminde Genelkurmay ve Cumhurbaşkanlığı Külliyesi üzerinden alçak uçuş yaptığı tespit edilen eski üsteğmen Kırcı, FETÖ mensubu olduğuna ve örgütün yönlendir
Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Rus ordusunun Şam kırsalındaki Doğu Guta'da yaşanan sivil can kayıplarından sorumlu olduğu iddialarını kesinlikle reddettiklerini belirtti.
AK Parti ve MHP'nin, siyasi partilerin seçim ittifakına ilişkin düzenlemeyi içeren ortak kanun teklifi Meclis Başkanlığına sunuldu.
Eski Başbakanlardan merhum Necmettin Erbakan’ın yeğeni Sabri Erbakan, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in danışmanı olarak atandı.
Bursa'da 16 yaşındaki Ahmet P. arkadaşıyla "Mavi Balina" oyunu oynadıktan sonra gittiği halı sahada, kendini tellere asarak intihar etti. Arkadaşı ise sinir krizi geçirdi.
Doğu AKdeniz'de İtalyan ENİ şirketine 'Saipem 12000’ gemisi Türkiye'nin münhasır bölge olarak kabul ettiği üçüncü parselde doğalgaz araması yapmak istedi. Bunun üzerine Türkiye de b�
Öğrencilerine verdikleri eğitimi çeşitlendirmek ve yeni eğitim ihtiyaçlarını karşılayabilmek isteyen öğretmenler, geliştirdikleri projeyle örnek bir uygulamaya imza attılar.