Avrupa Birliği (AB) Dönem Başkanı Hollanda Başbakanı Mark Rutte, mülteci krizi konusunda Türkiye'ye yönelik suçlamaları "küstahlık" olarak değerlendirdi.
Mısır ordusunun Sina'da silahlı kişilere düzenlediği operasyonda 10 kişinin öldürüldüğü, 13 kişinin de yaralandığı bildirildi.
İngiltere'de göçmen ve AB karşıtı partinin, Türkiye'yle ilgili hazırladığı propaganda filmi tepkilere neden oldu. Filmde sürekli minare ve türbanlı kadın görüntülerine yer verildi.
Türk iş dünyası, İsrail'in ablukada tutuğu için büyük bir yıkıntı altında yaşamın sürdüğü Gazze'yi yeniden inşa etmek için harekete geçti. Bir heyet bölgeye gitti.
Körfez ülkelerinden Bahreyn, Suudi Arabistan'la birlikte Suriye'de savaşması için asker göndermeye hazır olduklarını açıkladı.
BM Genel Sekreteri Ban, İsrail - Filistin sorunu hakkında konuştu: Ben dâhil, dünya liderlerinin, bu sorunun çözümünde ilerleme sağlayamamış olmasından dolayı zaman zaman kendimi suçlu
Rusya ve Esed rejiminin Suriye’deki sivilleri bombalamayı derhal durdurması gerektiğini söyleyen ABD Dışişleri Bakanı Kerry, "Önümüzdeki günlerde Suriye müzakerelerinde kimin ciddi olup
Ukrayna Dışişleri Bakanı Pavlo Klimkin, Kırım Yarımadası ile ilgili görüşmelere Türkiye’nin de katılması gerektiğini söyledi.
Yabancı yatırımcı 1.5 milyar dolar bozup TL'ye geçince dolar TL karşısında 2 günde yüzde 2 eridi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya'nın 'Türkiye Suriye'de askeri operasyonlara hazırlanıyor' iddiası için "gülerek karşılıyorum" dedi.
Cafer Gizli’nin cenazesi töreninde konuşan Hüdapar Genel Başkan Yardımcısı Vedat Turgut, olayın sorumlusunun devlet olduğunu söyledi.
PKK'nın Suriye uzantısı olan PYD, zorunlu askerlik kapsamında silah altına girmeyen kişilerden 'lüks vergisi' adı altında para alıyor.
Eski savcı Öz hakkında 'haksız mal edinme' suçundan 5 yıla kadar hapis cezasına çarptırılması istemiyle dava açıldı.
Avrupa Parlamentosu Başkanı Schulz, "Avrupa Birliği (AB) ile Türkiye arasındaki iş birliğinin sonuçlar üretmesini sağlayacağız ve sığınmacılar için bir çerçeve belirleyeceğiz" dedi
Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Cizre ve Sur'da gerçekleştirilen operasyonlarla ilgili açıklamalarda bulundu.