ABD'nin eski başkanı Jimmy Carter, İsrail'in Gazze'ye saldırı başlatmasını haklı çıkaran hiçbir yasal dayanak olmadığını, savaşın sonlandırılmasının ise Hamas'ın meşru bir siya
Başbakan N'Zapayeke,cumhurbaşkanının talebi üzerine görevinden istifa etti.
İngiltere'nin eski Başbakanı ve Ortadoğu Dörtlüsü Temsilcisi Tony Blair'in Müslüman baldızı Lauren Booth, Müslüman olmasında Filistin ve Gazze'ye yaptığı seyahatlerin ve Filistin halk
Hamas liderlerinden İsmail Heniye, İsrail’in sahada başaramadığını diplomasi yoluyla da başaramayacağını söyledi ve ablukanın sonsuza kadar kalkması konusundan taviz vermeyeceklerini be
İspanyol makamlarının Gazze'ye yönelik saldırılarından dolayı İsrail'e yapılan silah satışını geçici olarak dondurma kararı aldığı belirtildi.
İsrail'in saldırı düzenlediği Gazze'de bir çocuğun daha dünyası karardı.
Almanya'da seçmenlerin sadece 92 bini randevu alırken, geri kalan seçmenlere ise Yüksek Seçim Kurulu kendiliğinden randevu vermişti.
ABD Başkanı Barack Obama, Kongre'de kabul edilen ve İsrail'in füze savunma sistemini yenilemeyi hedefleyen 225 milyon dolarlık tasarıyı imzaladı. İsrail askeri harcamalarının dörtte birini
New York Times gazetesi 2'nci Abdülhamit'in torunu, Şehzade Ertuğrul Osman'ın karısı Prenses Zeynep Osman'ın New York'ta kirada oturduğu 2 odalı daireden atılmamak için hukuk mücadelesi ve
Almanya'da camilere yönelik saldırılar geçtiğimiz yıllarda büyük oranda arttı.
Gazze'de altyapı İsrail'in operasyonları nedeniyle çökmüş durumda. Özellikle tıbbi olanaksızlıklar yüzünden yaralıların pek çoğu kurtarılamıyor.
İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu 7 saatlik ateşkesin ardından Gazze’de operasyonlara yeniden başladıklarını açıkladı. Batı ülkelerinden İsrail’e tepkiler ise artıyor.
Kuzey Irak Kürt yönetimi lideri Mesud Barzani, peşmergelere IŞİD'e saldırı emri verdiğini açıkladı, “Düşmanlarımıza öldürücü darbeleri indirmek için saldıracağız" dedi.
Doğu Türkistanlılar Derneği Genel Başkanı Erkinbeğ Uygurtürk, Çin polisi ve askerlerinin Doğu Türkistan'ın Yarkent ilçesinde katliam yaptığını açıkladı.
IŞİD'in Musul'un stratejik ilçesi Sincar'ı ele geçirmesinin ardından Irak yönetimi destek amaçlı olarak IŞİD'in bulunduğu bölgelere hava saldırısı başlatacağını duyurdu.