Erzincan'ın Refahiye ilçesi kırsalındaki hava harekatında etkisiz hale getirilen terörist sayısı 5'e yükseldi.
İnternetin yaygınlaşmasıyla toplu taşıma araçlarında, iş yerinde, okulda, çarşı-pazarda sanal alemde tur atmak adeta moda oldu. Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK), sanal alemde
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İran dönüşü K.Irak'ta gerçekleştirilen korsan referandumla ilgili kritik açıklamalarda bulundu.
ir Diyanet personeli tarafından diyanet personelinin faiz hassasiyeti ile ilgili araştırma ilginç sonuçlar ortaya çıkardı. Sakarya iline bağlı 16 ilçede görev yapan 368 diyanet personeli i
Hollanda'nın Lahey kentinde aşırı sağcı grup İslam karşıtı protesto gerçekleştirdi.
İki ülke arasındaki ilişkiler tarihinde ilk Rusya ziyaretini gerçekleştiren Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdülaziz’in uçağı, Moskova’daki Vnukovo Havalimanı'na iniş yaptı.
Madrid borsası son ayların en büyük düşüsünü yaşadı. Biyoteknoloji firması Oryzon, merkez binasını Barselona'dan Madrid'e çekme kararı aldı.
BM, Bangladeş'e sığınan Arakanlı Müslümanların temel insani ihtiyaçlarının karşılanması için 430 milyon dolarlık acil fona ihtiyaç olduğunu duyurdu.
ABD'de film çekimleri esnasında polis, hırsızlık sahnesini gerçek sanarak aktöre ateş etti.
ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson, son günlerde hakkında çıkan 'istifa edeceği' iddialarının gerçeği yansıtmadığını söyledi.
Zamanın oğulları daha az uyur, daha az yer, daha az konuşur ve kalan vakitleri hayır hasenat işleri ile geçirmeye gayret gösterirler. Vakit hırsızlarını yaşamlarından uzaklaştırır ve
Türkiye ve İran, Irak’ın toprak bütünlüğünün korunması için çare ararken.. Türkiye, 1926- Ankara Anlaşması’ndaki sınırlarının değiştirilmesine seyirci kalmayacağını vurgula
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘başarılı olamadık’ dediği alanlardaki yetersizliğimiz başımıza gökten düşmedi. Bu başarısızlık, bizim siyasi geleneğimizin eseridir.
Kuveyt Petrol, Elektrik ve Su Bakanı Merzuk," Alacağımız tazminatın bir kısmına karşılık Irak'tan doğalgaz satın almayı onayladık." dedi.
Mısır yönetiminin, vize almak için getirdiği güvenlik onayı şartı sebebiyle 190 Katarlı öğrencinin Mısır üniversitelerinde eğitimlerine devam edemediği bildirildi.