Türkiye’nin AB Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu bu göreve getirildiği Aralık 2013’ten bu yana bu hafta ikinci kez Strasbourg’da Avrupa Konseyi’ni ziyaret ediyor.
Kuzey Kore Parlamentosu’nun yeni oturumu sonrasında Kuzey Kore yönetimi ve onların ailelerinden oluşan yaklaşık 1200 kişi idam edilecek ve kampa gönderilecek.
Ukrayna’nın doğusunda tansiyon yükseliyor. Bölgedeki Rusya yanlıları bağımsızlık ilan etti. Avrupa Birliği ise gelişmelerden endişeli.
Mısır'da darbe karşıtı 21 kişiye dörder yıl hapis ile ellişer bin cüneyh (yaklaşık 7 bin dolar) para cezası verildi.
Ekşi Sözlük'te açılan bir başlıkta Mısır'da 529 kişi hakkında alınan idam kararının bir an önce uygulanması için kampanya başlatıldı.
İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, “Fetullah örgütünün kökü kazınmalı. Kim bunların kökünü kazırsa onunla beraber oluruz. Çünkü “F Örgütü” bir Gladyo olduğu için,
Bayrampaşa’da üretim yapan Özsoy, ‘PushClean’ adını verdiği buluşla ıslak mendile yeni boyut getirdi. Dünya devleriyle gizlilik anlaşması imzalayan şirket, Mercedes’e de üretim yaptı
Avrupa'ya kaçmaya çalışan mültecilerin ölüm haberlerinin ardı arkası kesilmiyor. Bir grup gazeteci, göçün trajik faturasının yansıtılandan daha kabarık olduğunu ortaya koydu.
Adana'da aralarında bir eski emniyet müdür yardımcısı ile istihbarat müdürünün de bulunduğu 8 polis gözaltına alındı. Gözaltılar yasadışı dinlemelerle ilgili soruşturma kapsamınd
redi kartını kapattırmayı düşünenler dikkat! Bankalar, kartını kapattırmak isteyen müşterilerinden ceza niteliğinde “Borç Kapama Ücreti” almaya başladı.
KKTC'nin ikinci Cumhurbaşkanı Talat, Rum milliyetçilerinin kendisine yaptığı saldırının Rum Yönetimi içindeki paralel yapıyı ortaya çıkardığını söyledi. Al Jazeera'ye konuşan Tala
Şam rejimine bağlı savaş uçakları Halep’te muhaliflerin denetimindeki Şiar bölgesinde bir Pazar yerine vakum bombası attı, 20 kişi öldü.
Bugün Mayın Bilinci Geliştirme Günü. 2014'e kadar mayınlarını temizlemeyi taahhüt eden Türkiye'de, 1 milyon 3 bin 944 mayın hala toprağa gömülü. Türkiye, 8 yıllık ek süre talep eder
Genelkurmay Başkanlığı Suriye füzelerinin devriye uçuşu yapan Türk savaş uçaklarına 17 dakika boyunca kilitlendiğini bildirdi.
Nijerya’nın Maiduguri kentinde intihar saldırısı girişiminde bulunan 4 Boko Haram militanının üzerlerindeki patlayıcıların askerlerin açtığı ateş nedeniyle infilak etmesi sonucu 21 ki