Suriye ordusu Şam'ın güney kırsalındaki Yebrud'un kuzeyinde bulunan Es-Sahel beldesi ve Kalamun'daki El-Akabe bölgesinin kontrolünü ele geçirdi
Ukrayna’ya bağlı Kırım Özerk Cumhuriyeti’nde Rus yanlısı milisler Ukrayna ordusuna ait bütün askeri noktaları kuşattı. Ukrayna askerlerine teslim olmaları için 05.00'e kadar süre veri
Irak'ın Anbar eyaletine bağlı Felluce ve Ramadi kentlerinde saldırılar düzenlendi. Felluce kentinde Irak ordusunun düzenliği saldırıda beş kişi öldü, 25 kişi yaralandı.
Rus parlamentosunun Ukrayna'ya müdahale yetkisi veren kararı üzerine toplanan Ukrayna Milli Güvenlik Konseyi orduya 'savaş durumuna geçin' emri verdi. Geçici Cumhurbaşkanı Turçinov, nükleer
Ülkenin kuzeydoğusunda silahlı grupların da destek verdiği Yemen ordusu ile Husiler arasında çıkan çatışmada 24 kişi öldü, onlarca kişi yaralandı.
İsrail ordusu Cuma namazını Mescid-i Aksa'da kılmak isteyen erkeklere yaş sınırlaması getirdi. Sadece 50 yaş üstü erkeklerin girişine izin verilecek.
Ukrayna'da Rusya yanlısı Yanukoviçin ülkeden kaçmasından sonra Rusya ordusunun Kırım'a girdiği iddia edildi.
İsrail ordusuna bağlı sivil yönetim ekiplerinin, Kudüs'ün doğusunda yer alan el-Ayzeriyye beldesindeki 40 Filistinliye, evlerini yıkım ve boşaltma kararı tebligatı dağıttığı bildirild
Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) Yüksek Askeri Konseyi, Genelkurmay Başkanı Selim İdris'i görevden alıp, yerine Tuğgeneral Abdulilah Beşir'i atadığını duyurdu.
Suriye ordusunun kuşatması altındaki Humus'tan tahliye edilen 295 kişi rejim tarafından sorgulanıyor. BM, tarafların üç gün daha çatışmama konusunda uzlaştıklarını duyurdu.
Suriye ordusu, ateşkes ilan edildikten sonra tahliyelerin başladığı ve yardım konvoylarının girmesinin beklendiği Humus kentine yönelik saldırılarını sürdürüyor.
Mısır ordusunun İhvan'a bağlı olduğu öne sürülen 4 eve düzenlediği operasyonda 13 kişi öldü, 7 kişi yaralandı
Irak ordusu ile silahlı aşiret üyeleri arasında meydana gelen çatışmalarda 11 asker öldü, 32 asker yaralandı
Azerbaycan ordusundan bir teğmen, Ermeni askerlerin açtığı ateş sonucu hayatını kaybetti
Özgür Suriye Ordusu başkent Şam'ın batısındaki Dareyya banliyösünde son bir haftada aralarında üst düzey komutanların da olduğu 70 kişiyi etkisiz hale getirdi.