Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurulunca dakikası 90 kuruş olarak ücretlendirilen cep telefonu arama ücreti, 56,7 kuruşa, kısa mesaj ücreti de 90 kuruştan 40,75 kuruşa indirildi.
İntifadanın 18'inci yıl dönümünde açıklamalarda bulunan İslamî Direniş Hareketi (Hamas), direniş tercihlerine bağlı olduklarını belirtti.
Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından, devlete 1 milyon liranın üzerinde vergi borcu olan mükellefler açıklandı. Devlete toplam 31 bin 56 kişi ve kuruluşun 1 milyon liranın üzerinde verg
Lisans ve ön lisans mezunları arasından bini kadın olmak üzere 10 bin polis memuru adayı öğrenci alımı yapılacak.
Vatandaşın cebini hedef alan fırsatçılar, doların arkasına sığındı! Fiyatlar zamlandı. Hastane otoparkındaki fiyatlar bile arttı. Semt pazarında çekilen bir fotoğraf ise skandalı iki
ABD'nin S-400 füze savunma sistemleri anlaşmasını gerekçe göstererek Ankara'yı F-35 projesinin dışında bırakması sonrası Türkiye'nin gündemine gelen ve R-37M tipi hipersonik füzeyle do
Meteorolojiden alınan son tahminlere göre, Marmara Bölgesi'nin batısı ile İstanbul çevrelerinde sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak bekleniyor.
Endonezya'nın Sulawesi Adası’nda meydana gelen 7,7 büyüklüğündeki deprem ve ardından oluşan tsunamide 48 kişinin öldüğü ve 356 kişinin yaralandığı bildirildi.
Ajan Brunson’ın cep telefonu kayıtlarında adına rastlanan Mike Bickle, ABD’de yaşayan Evanjelist örgütünün lideri çıktı. Bickle, Ermenistan’da yaptığı bir konuşmada Türkiye’yi
Terör örgütü PKK Afrin’de yeni strateji oluşturdu. Afrin’i bölgelere ayıran teröristler 5 kişilik hücreler kurdu. PKK’lı teröristler böylece bölgedeki istikrarı etkilemeye çalı�
Abdurrahman Dilipak - Yeni Akit
Fadime Özkan -STAR
Kars'ın Kağızman ilçesinde kaybolduktan 7 gün sonra cesedi bulunan Sedanur Güzel'in öldürülmesine ilişkin 2 kişinin daha tutuklandığı bildirildi.